Aktywne Wpisy

MonazoPL +185
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1560
Pobierz
yahoomlody +444
mówcie sobie co chcecie, ale gierki na telefon z lat 2005-2010 robione w javie były 100x lepsze niż gówna co teraz wychodzą xD
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
źródło: hqdefault
Pobierz

2 (446,01875 MHz)
12 (446,14375 MHz)
Dla CB:
Kanał 11– 27.080 MHz w modulacji USB
Kanał 13– 27,110 MHz w modulacji AM
Tu mapa osób zarejestrowanych: w większych miastach bez problemu coś usłyszycie. https://planawaryjny.com/mapa-lacznosci/
#krotkofalarstwo #pmr #pmr446 #preppers
@morello91:
A co to jest ML2900?
@Zgryd:
ale to jako klub czy co? Skąd taki znak?
Tutaj możesz poprosić, po kilku dniach dostajesz. To ułatwia namierzanie się na mapie, zasięg itd.
@morello91:
Mogę sobie używać gdzie sobie chcę, na każdym paśmie ISM, bo jest to znak wydany przez samozwańcza organizację. Mało tego mogę sobie sam taki znak dowolnie wymyślić. Przykładowo 161 - xxx - 9999 czyli dewizjon(kraj) - nazwa klubu - kolejny "członek" - w rzeszłości i obecnie taki znak służył do robienia DXów na lewych czterdziestkach CB radia
Po prostu nie wiedziałem co to jest ML2900 co wykopek @bachus używa a jest to : 161 - ML - 2900
PS tak, też mam pieczątkę
źródło: comment_1616370522qnH3bBzkVndPwGRmAfA9wD
PobierzA tak na poważnie, to bardzo lubię te testy, idzie w okolicy nawiązać fajne kontakty, a także promuje nasze hobby. Co do legalności - jak ktoś nie robi nie zakłóca częstotliwości i innych złych rzeczy to niech sobie używają. Sam zaczynałem od uv5-r, mam go do dzisiaj i zabieram go zawsze w plener :)
I właśnie dzięki tym bao