Aktywne Wpisy

zdrajczyciel +89

wscieklykabanos +338
#polskiedrogi Historia z happy endem.
Na porcie Świecko policjanci chcieli zatrzymać do kontroli białe BMW. Pomimo tego, że mundurowi użyli sygnałów świetlnych i dźwiękowych kierowca osobówki nie zatrzymał się i zaczął uciekać w kierunku Słubic.
Policjanci podjęli za nim pościg. Na skrzyżowaniu ulic Daszyńskiego z Reja w Słubicach mężczyzna uderzył w jeden z budynków. Mimo reanimacji nie udało się mężczyzny uratować.
#wypadki #slubice
Na porcie Świecko policjanci chcieli zatrzymać do kontroli białe BMW. Pomimo tego, że mundurowi użyli sygnałów świetlnych i dźwiękowych kierowca osobówki nie zatrzymał się i zaczął uciekać w kierunku Słubic.
Policjanci podjęli za nim pościg. Na skrzyżowaniu ulic Daszyńskiego z Reja w Słubicach mężczyzna uderzył w jeden z budynków. Mimo reanimacji nie udało się mężczyzny uratować.
#wypadki #slubice
źródło: G4NkQ9OWsAAuXYn
Pobierz

wgl, wiadomo kiedy będzie Blade?
a po drugie to jest aventurine, tam nie ma d
taki kamień https://pl.wikipedia.org/wiki/Awenturyn
ja już mam fu xuan to aventurine tak średnio mi potrzebny, ale ogólnie jest mega warto, powodzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
lipa jak luj bo nie ma żadnego eventu ani nic sam baner
mam DHIL S1E2 i nadal bardzo dobrze się trzyma
a poza tym za późno xD powitajcie moją Acheron E2S1 ( ͡° ͜ʖ ͡°) muszę zmienić zbroję na tą z crit dmg raczej
źródło: image
PobierzTzw oneshot. Tylko problem polega na tym że w HSR nie ma po prostu takich sytuacji. Na abysie aka simulated universe masz buffy z preservation gdzie wpada ci darmo shield a na mobach zawsze to idzie obejść. Nie ma po prostu takiego bossa że albo masz shield albo nie pojedziesz dalej. Na
zastanawiam się jak bardzo chce jego lc
ale z drugiej strony wywalić 80 kulek na lc, a za chwile bd Tingyun 2.0
dam mu 4* lc i będzie szczęśliwy
LC do Avena tak średnio jeśli nie grasz Acheron właśnie, bo z LC Aven robi debuffek na followup ataku, jeśli masz LC Geparda to wystarczy (ewentualnie możesz je kupić xd), a z darmowych 4* to średnie opcje niestety :/