Wpis z mikrobloga

#pingwin w końcu prawdziwie dobry #seriale () od początku do końca dobre tempo, czuć ten "komiksowy" klimat przez te skoki w fabule typu postać jest na dnie, a dwie sceny później się odkuła i tylko to zasygnalizowali, że teraz jest zmiana zamiast poświęcać pół czy cały odcinek na jakąś historię z pupy
Christin to mój crush, a nie wasz (ja p------e, ale mi się małpi móżdżek odpalił na jej widok jak miała ten czerwony szal czy apaszkę czy co to było w tym klubie)
nie wiem czy jakikolwiek inny serial od czasów Utopii z 2014 (wersja UK) sprawił mi tyle przyjemności i utrzymał poziom (w mojej ocenie ofc xd) od początku do końca, czekam na nowy sezon oby jeszcze w tym roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)

w spoilerze jeszcze trochę przemyśleń ze spoilerami więc jak ktoś nie oglądał to klikanie na własną odpowiedzialność

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lefty potwierdzone zostało, że pingwin pojawi się w 2 i 3 części Batmana, więc te furtki prawdopodobnie tylko po to. Chociaż jak hajs się będzie zgadzał to może i zmienią zdanie nt. drugiego sezonu.
  • Odpowiedz