Wpis z mikrobloga

@homerox2000:

W taki sposób sprowokowali, że po iluś tam latach się obudzili i zorientowali, że ich kraj topi się w ruskim mirze i oligarchi i zdecydowali że chcą pójść inna drogą. Jako suwerenne państwo mają do tego prawo.
  • Odpowiedz
@slabehaslo: piekna wolność słowa, propagowanie kacapskiej narracji u naszego najwiekszego sojusznika, wiadomka była od poczatku że tylko o to chodzi muskowi po tym jak wycieli Russia Today
  • Odpowiedz
  • 2
@slabehaslo Po prostu teraz ten serwis jest niemoderowany i jest gigantycznym polem do popisu dla ruskiej propagandy, a właściciel serwisu sam taką szerzy.
Jakoś wcześniej używałem twittera i nie dostałem bana, może przez to, że nie pisałem o jakichś skrajniackich głupot..
  • Odpowiedz
na tym polega wolność słowa, że można prowadzić dyskusje

@slabehaslo: chyba że chcesz krytycznie wyrazić się o rządzie chińskim, albo tureckim, wtedy już nie możesz, ale cenzurują to co ci się nie podoba więc ta cenzura jest dobra i dlatego kłamiesz że to wolność słowa?
wyjaśnisz co miałeś na myśli? wyszło im to co wyżej, ale to przecież urąga ludzkiej godności więc pewnie coś innego miałeś na myśli
  • Odpowiedz
@homerox2000

I jeezcze chcą narzucać swoją patologiczna wersję "wolności słowa" (wolności do rozpuszczenia fałszywych informacji) na UE grożąc wyjściem z NATO :^) (wrzucałem parę dni temu co mówił o tym Vance)
  • Odpowiedz
@homerox2000 Wole zeby właściciel serwisu pisał głupoty ktore są pod spodem prostowane przez Comunnity Notes niz gdyby treści z którymi sie nie zgadzam były usuwane bo pewnie spotkałoby to prędzej czy później treści z którymi się zgadzam
  • Odpowiedz
@homerox2000: A to nie czasem ten wesołek, co swoimi podpowiedziami doprowadził do tego, że putin jest dyktatorem w Rosji, a na bałkanach w latach 80 i 90 były obozy koncentracyjne i ludobójstwa?
  • Odpowiedz
@homerox2000: wolność słowa polega na dyskusji, jak pan profesor się myli to na pewno ktoś w komentarzach go rozjechał merytorycznie co nie? Nie branie pod uwagi ruskiego punktu widzenia jest po prostu ignoranckie
  • Odpowiedz