Wpis z mikrobloga

• 1
potem wrzuciłeś zdjęcie serii E xD

@Kryspin013: nadal jest wytrzymalszy niż normicka konkurencja - mam i polecam, za tę cenę jest zaskakująco dobry
  • Odpowiedz
  • 6
Osławiona łechtaczka, w życiu nie widziałem, aby ktoś tego użył i chętnie się dowiem jak tym manewrować

@niewiempoco: normalnie, gdy jesteś w rękawiczkach, albo gdy masz uwalone gładzią/błotem dłonie, zajebiście, że nadal z tego nie zrezygnowali
  • Odpowiedz
  • 1
najważniejsze są te zduplikowane guziki od touchpada

@CherryJerry: jak dla mnie to tych dolnych mogłoby nie być - nie rozumiem ich zastosowania. O dziwo w którejś wersji T z okolicy 2021 nie było osobnych przycisków wcale, a zrobili je pod gładzikiem, że trzeba było wciskać jego krawędzie, ale to był dramat
  • Odpowiedz
@Ranger: dla mnie tp to najbrzydsze lapki. Kiedyś mnie to kręciło, ale wyrosłem z tego i wybrałem sobie elitebooka bo wygląda bardziej reprezentacyjnie :D
  • Odpowiedz
  • 0
@4x80: a czego podstawka? ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja sobie wydrukowałem prototyp na szybko, bo przód lapka mam na grubej macie, a tył bezpośrednio na macie i blokowały się porty od chłodzenia. Niby miał to być tylko wydruk na próbę do poprawki, ale działa tak dobrze, że został już ze mną na dobre :)
  • Odpowiedz