Aktywne Wpisy

SynMichaua +34
Leżę jeszcze w łóżku i czekam aż wszyscy wstaną żeby razem z żoną i dzieciakami zjeść śniadani, później pokażę dzieciakom Hirołsy i będę grał do obiadu, wczoraj instalowałem na czysto Windowsa tylko po to.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
źródło: IMG_3611
PobierzMirki #chwalesie po 25 latach palenia mam 24h bez fajek. Ja wiem że je#ac palaczy śmierdzieli ale trzymajcie kciuki za moją wytrwałość.

źródło: IMG_1939
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@niedorzecznybubr: To, że przy ludziach głoszących takie hasła nikt nie może czuć się "czysty". Pomijając już, że każdy homofob/transfob to ch a nie patriota, bo wyklucza grupę rodaków ze wspólnoty narodowej, to nawet będąc hetero i mając ze stron wszystkich dziadków polskie korzenie, gadając z narodowcem czujesz się jak czarny Żyd arabskiego pochodzenia.
@szarotka_gorska: XD. Ale logika. Czy w takim razie trzeba też miłować Polaków-p-------w?
Ot taka dygresja, bo w sumie nie spotkałem się nigdy z takimi relacjami w kontekście obozów niemieckich, a trochę literatury obozowej przeczytałem.