Wpis z mikrobloga

jak można było zaprosić kiedyś do kraju, który wycierpiał przez m. in. f-----m, ludzi związanych z takimi skrajnymi ruchami tj. Forza Nova?
I w ogóle iść z takimi hasłami, że czysta europa, zakaz lgbt, żydów, że kogoś trzeba wytępić itp.? Takie hasła powtarzają się w rok w rok. Ja wiem, że to są małe liczby osób w stosunku do pozostałych uczestników, ale tak właśnie robią ci polscy patrioci pokroju Bąkiewicza. Nie rozumiem jak można będąc patriotą powtarzać hasła, które sprowadziły do nas niemców
#11listopada #marszniepodleglosci
m.....s - jak można było zaprosić kiedyś do kraju, który wycierpiał przez m. in. f---...

źródło: z30532128AMP,Wloscy-neofaszysci--Forza-Nuova--podczas-organizow

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mecenassrenas: PiSowcy mieli krótką ławkę i musieli brać co jest, a więc brali też największych oszołomów, wariatów i ruskich agentów. Wprowadzili całe to bydło do sejmu i dali niejako przyzwolenie na działanie. Miejmy nadzieję że teraz uda się zrobić z tym porządek.
  • Odpowiedz
@mecenassrenas: bo niemiecki nacjonalizm był wycelowany przeciwko nam. "Czysta Europa, zakaz lgbt, żydów" nie jest. Czego nie rozumiesz? Polska ucierpiała w wyniku NIEMIECKIEGO NACJONALIZMU, nie nacjonalizmu w ogóle. Co ci przeszkadza czysta Europa?
  • Odpowiedz
@konserwix

@mecenassrenas: czysta europa, zakaz lgbt, żydów - gdzie minusy?

Np. taki, że to święto nasze - Polaków. Zamiast cieszyć się i świętować niepodległość to z tego gówna robi się anty europejski marsz z smutną atmosfera, bijatykami i reszta XD
  • Odpowiedz
@mecenassrenas ja serio nie wiem czy to takie małe grupy. Mieszkałem długo na saskiej kepie i po marszu mam wrażenie, że sami tacy łazili.
No serio, to jest osiedle gdzie się mnóstwo dzieje - ze względu na stadion narodowy. Mnóstwo różnych grup się złazi. I co? Inne grupy nie mają jakichś głupich mniejszości, które są c-----e? Bo wyglądało na to, że tylko ten marsz je ma.
Wszystko obszczane i hasła o
  • Odpowiedz
Co ci przeszkadza czysta Europa?

@niedorzecznybubr: To, że przy ludziach głoszących takie hasła nikt nie może czuć się "czysty". Pomijając już, że każdy homofob/transfob to ch a nie patriota, bo wyklucza grupę rodaków ze wspólnoty narodowej, to nawet będąc hetero i mając ze stron wszystkich dziadków polskie korzenie, gadając z narodowcem czujesz się jak czarny Żyd arabskiego pochodzenia.
  • Odpowiedz
Czy w takim razie trzeba też miłować Polaków-p-------w?

@niedorzecznybubr: no super porównanie xD pedofile, gwałciciele i mordercy sami na własną prośbę wykluczają się ze wspólnoty, nie tylko narodowej, ale ogólnie społecznej, więc nie, nie trzeba ich miłować
  • Odpowiedz
@RudyZibi: obrazek satyryczny, a niedaleki od realiów, tyle, że to w łagrach siedzieli "prawdziwi komuniści", którzy nawet z wyrokiem 10-15 lat z ulubionego artykułu 58. potrafili przymierając głodem bronić komunizmu i zwalać ich parszywy los na "zdrajców", którzy nie są prawdziwymi komunistami.

Ot taka dygresja, bo w sumie nie spotkałem się nigdy z takimi relacjami w kontekście obozów niemieckich, a trochę literatury obozowej przeczytałem.
  • Odpowiedz