Aktywne Wpisy

heksengerg +30
Dziewczyny, 7 marca bylam na powiększaniu ust 1 ml, dzisiaj byłam dodać 0,5 ml. Czy według was to są dobrze zrobione usta? Bo mi coś dziwnie to wygląda.
#usta #beauty #rozowepaski
#usta #beauty #rozowepaski
źródło: temp_file8155344116772793467
Pobierz
tommmekk +714
Witam wszystkich bardzo serdecznie
Już jestem :-)
Trochę się dzieje...
Mam już nową protezę..
W końcu odebrałem jestem bardzo szczęśliwy -:)
Bardzo bardzo Wam dziękuję ….!!!!!
Już jestem :-)
Trochę się dzieje...
Mam już nową protezę..
W końcu odebrałem jestem bardzo szczęśliwy -:)
Bardzo bardzo Wam dziękuję ….!!!!!
źródło: temp_file3281152245053044403
Pobierz

I w ogóle iść z takimi hasłami, że czysta europa, zakaz lgbt, żydów, że kogoś trzeba wytępić itp.? Takie hasła powtarzają się w rok w rok. Ja wiem, że to są małe liczby osób w stosunku do pozostałych uczestników, ale tak właśnie robią ci polscy patrioci pokroju Bąkiewicza. Nie rozumiem jak można będąc patriotą powtarzać hasła, które sprowadziły do nas niemców
#11listopada #marszniepodleglosci
źródło: z30532128AMP,Wloscy-neofaszysci--Forza-Nuova--podczas-organizow
Pobierzźródło: IMG_1939
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Np. taki, że to święto nasze - Polaków. Zamiast cieszyć się i świętować niepodległość to z tego gówna robi się anty europejski marsz z smutną atmosfera, bijatykami i reszta XD
@konserwix: to są same minusy
No serio, to jest osiedle gdzie się mnóstwo dzieje - ze względu na stadion narodowy. Mnóstwo różnych grup się złazi. I co? Inne grupy nie mają jakichś głupich mniejszości, które są c-----e? Bo wyglądało na to, że tylko ten marsz je ma.
Wszystko obszczane i hasła o
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@niedorzecznybubr: To, że przy ludziach głoszących takie hasła nikt nie może czuć się "czysty". Pomijając już, że każdy homofob/transfob to ch a nie patriota, bo wyklucza grupę rodaków ze wspólnoty narodowej, to nawet będąc hetero i mając ze stron wszystkich dziadków polskie korzenie, gadając z narodowcem czujesz się jak czarny Żyd arabskiego pochodzenia.
@szarotka_gorska: XD. Ale logika. Czy w takim razie trzeba też miłować Polaków-p-------w?
@niedorzecznybubr: no super porównanie xD pedofile, gwałciciele i mordercy sami na własną prośbę wykluczają się ze wspólnoty, nie tylko narodowej, ale ogólnie społecznej, więc nie, nie trzeba ich miłować
Ot taka dygresja, bo w sumie nie spotkałem się nigdy z takimi relacjami w kontekście obozów niemieckich, a trochę literatury obozowej przeczytałem.