@LordDarthVader ostatnio zalozyli mi internet swiatlowodowy z vectry wraz z modemem do TV internetowej, I tam wariaty dodali jeszcze S-Video. Pytam sie montera do czego to a on: looo panie zebys pan widzial Ile osoby jeszcze ma TV na eurozlocze, tylko modem zbyt maly zeby je na obudowie miescic to Dali S-Video I mozna przejsciowke dokupic.
@LordDarthVader: Z nim już nic nie zrobię, bo kilka dni po zrobieniu tego zdjęcia sprzedałem go (poza monitorem) kolekcjonerowi. A miesiąc wcześniej rozstałem się z takim setem SLI:)
Ale jeszcze mam budę: Vobis Highscreen XD 2600 – 450K
@LordDarthVader ale wiecie że db9( rs232) czyli lewy dolny róg - jest dalej w użytku jako domyślny link komunikacyjny w 3/4 systemów nawigacyjnych/okretowych/surveyowych(hydrografia) i wielu wielu więcej? Widzę się z tym standardem każdego dnia i to nie jest tak że jest on w starym sprzęcie, dotyczy to też nowych zajebistych systemów za grube banki. Wymiana danych odbywa się albo standardowo rs232(/422/485) albo Ethernet. Na zdjęciu przykład- gdy komputer nie ma gniazd
dziś właśnie pokazana cała klasa waszego Szczęsnego, nic typ nie wybronił, wszystko co miał wpuścić to wpuścił, to że wcześniej nie wpuszczał to efekt tego że obrona dobrą robotę robiła po prostu
źródło: how old
Pobierzźródło: flat,750x,075,f-pad,750x1000,f8f8f8
PobierzCo Ty wiesz o zabijaniu ;P
źródło: Optimus_P60 19.03.2023
Pobierzlooo panie zebys pan widzial Ile osoby jeszcze ma TV na eurozlocze, tylko modem zbyt maly zeby je na obudowie miescic to Dali S-Video I mozna przejsciowke dokupic.
Z nim już nic nie zrobię, bo kilka dni po zrobieniu tego zdjęcia sprzedałem go (poza monitorem) kolekcjonerowi.
A miesiąc wcześniej rozstałem się z takim setem SLI:)
Ale jeszcze mam budę:
Vobis Highscreen XD 2600 – 450K
źródło: 2x 3Dfx VooDoo II 12mb + 4mb
Pobierz@magic_johnson: ale żeś przypomniał... Jprd, jakie to było badziewie konstrukcyjne xD
To nie jest VGA tylko RS 232 ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: temp_file3487564121828791588
Pobierz