@GoodGuyChucky93: Na tym samochodzie moze byc nawet napisane, ze jest podstawiony, ale to nie zmienia faktu, ze przyglupy ktore to ogladaja pomysla sobie, ze to fajna zabawa i zaczna skakac na samochodach zwyklego kowalskiego, bo tak zrobil ich "idol z internetu"
@GoodGuyChucky93:No tak tak ale to nie zmienia faktu, że nazwał mieszkańców kraju do którego uciekł kukoldami yebanymi, uprzykrza życie uczciwie pracującym ludziom, ściąga na imigrantów gniew patusów bo jego rodacy też mogą mieć problemy przez jego zachowanie, jest jawnym dezerterem a się panoszy i przynosi wstyd chłopakom którzy giną na froncie, można by jeszcze długo wymieniać. Jedynym wyjściem żeby nie dawać mu rozgłosu jest go odesłać¯\(ツ)/¯
@GrubyPrezes: @Hi_Catch_Me @zbychuzbychu1 Oczywiście, że już dawno powinni go deportować i to na pierwszą linię frontu najlepiej bez broni żeby komuś ze swoich krzywdy nie zrobił.
Nie zmienia to jednak faktu, że pokazuje zidiocenie społeczeństwa które nie jest w stanie samo interpretować sytuacji i pomyśleć. Koleś jest idiota i to oczywiste tylko ja mówię o problemie, że nawet taki idiota potrafi zrobić z dużej części społeczności idiotów a
@GoodGuyChucky93: Co jest do interpretacji? W żadnej sytuacji to co zrobił nie było dobre. Nie zgłosił nigdzie że to zrobi, zrobił to na publicznym parkingu zostawiając syf, zebrał dziesiątki ukraińskich dzieciaków żeby sobie to zrobili z nim. Na sam koniec kazał sie rozejść jak jakaś grupa bandycka, s--------ł przed policją dodatkowo inscenizując scenke gdzie mówił że potraktuje każdego polaka gaśnicą. Wg. mnie brakuje ci troche punktów IQ.
@GoodGuyChucky93: Chłop jest najpewniej Białorusinem, który mówi po rosyjsku. Chociaż media białoruskie puszczają informacje, że jest Ukraińcem, ale sam na starych filmikach przedstawiał się jako Białorusin pod innym nickiem
@Eichen_y: Ewidentnie tobie brakuje kilku punktów. Czy ja to pochwalam? Nie Czy mówię, że powinni go deportować na front i to już dawno? Tak
Tutaj mówię, że ludzie się rzucili o niszczenie mienia przypadkowych osób i z tym kręcą aferę a nie o jego krzywe akcje. Podkreśliłem, że nawet taki idiota potrafi pokazać brak własnego myślenia i
@GoodGuyChucky93: I po co ty coś tłumaczysz? Co w tej akcji jest w ogóle kwestią dyskusji xD
A pomyśleliście jeden z drugim, że można było się przyjrzeć czy te auta nie były podstawione (bo były)
A no to wszystko wyjaśnia, można zdemolować auta na oczach X ludzi na PUBLICZNYM parkingu bez zgłoszenia tego gdziekolwiek. Policja wezwana bezpodstawnie bo przeciez tylko jakiś drący morde rusko-białorusin r---------a se auta (z przypadkowymi dzieciakami
@Hi_Catch_Me: Właśnie zobaczyłem twój ostatni komentarz. Dalej podtrzymuję powyższe. Dodatkowo właśnie teraz ludzie powinni przyjrzeć się bardziej niż 5-6 lat temu.
Właśnie ze względu na to, że w ostatnich latach mieliśmy wysyp różnych ustawek mających na celu wywołać kontrowersje, stosowanie różnych sztuczek np w dramach gdzie często w odpowiedzi dana osoba skupia się na zarzucie który nie padł i sama go sobie stworzyła a następnie na niego odpowiada czy przerzucanie
@Eichen_y: No następny któremu brakuje umiejętności czytania ze zrozumieniem której uczą w pierwszych klasach podstawówki.
Czy ja gdzieś stwierdziłem, że tak można? Czy ja go bronię albo pochwalam jego działania? Też nie. Jednak muszę przyznać, że w twoim komentarzu robimy jakiś postęp.
Tak masz rację z tym co opisałeś, tylko cały mój punkt polega na tym, że zamiast skupić się na tym co opisałeś i tak to przedstawić cały krzyk
Nie zmienia to jednak faktu, że pokazuje zidiocenie społeczeństwa które nie jest w stanie samo interpretować sytuacji i pomyśleć. Koleś jest idiota i to oczywiste tylko ja mówię o problemie, że nawet taki idiota potrafi zrobić z dużej części społeczności idiotów a
Czy ja to pochwalam? Nie
Czy mówię, że powinni go deportować na front i to już dawno? Tak
Tutaj mówię, że ludzie się rzucili o niszczenie mienia przypadkowych osób i z tym kręcą aferę a nie o jego krzywe akcje. Podkreśliłem, że nawet taki idiota potrafi pokazać brak własnego myślenia i
I po co ty coś tłumaczysz? Co w tej akcji jest w ogóle kwestią dyskusji xD
A no to wszystko wyjaśnia, można zdemolować auta na oczach X ludzi na PUBLICZNYM parkingu bez zgłoszenia tego gdziekolwiek. Policja wezwana bezpodstawnie bo przeciez tylko jakiś drący morde rusko-białorusin r---------a se auta (z przypadkowymi dzieciakami
Właśnie ze względu na to, że w ostatnich latach mieliśmy wysyp różnych ustawek mających na celu wywołać kontrowersje, stosowanie różnych sztuczek np w dramach gdzie często w odpowiedzi dana osoba skupia się na zarzucie który nie padł i sama go sobie stworzyła a następnie na niego odpowiada czy przerzucanie
Czy ja gdzieś stwierdziłem, że tak można? Czy ja go bronię albo pochwalam jego działania? Też nie. Jednak muszę przyznać, że w twoim komentarzu robimy jakiś postęp.
Tak masz rację z tym co opisałeś, tylko cały mój punkt polega na tym, że zamiast skupić się na tym co opisałeś i tak to przedstawić cały krzyk