Wpis z mikrobloga

Potestowałem ostatnio Boucheron jaipur homme edp i muszę przyznać że świetne perfumy - trwałe, dobrze pachnące, oryginalne, przez spory czas całkiem nieźle projektują i to wszystko za 130 zł bez promocji. Mam w swojej kolekcji znacznie droższe flaszki pachnące sporo gorzej, mam wrażenie że producenci perfum kroją straszne pieniądze nie oferując zbyt wiele w zamian.

Znacie jeszcze jakieś takie tanie perełki? Zależy mi na sporej trwałości i projekcji, nie przepadam za dopsikiwaniem co 3h

#perfumy
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@qwertyasdf: ale chodzi ci obojętnie o jakie pachnidła, byle tanie i z dobrymi parametrami, czy w podobnym klimacie? Masz nawet tańszego Mauboussina Homme, też ma cynamon ale jest bardziej lawendowo-ziołowy w porównaniu do orientalnego Jaipura. Jak zrobisz te 12 strzałów to nie powinien zniknąć za szybko.
  • Odpowiedz
  • 0
@dr_love moim top 5 jest obecnie
tiziano terenzi akragas, lv imagination, red tobacoo mancera, ormonde jayne montabaco, pdm layton
z nut to lubię zapachy świeże, czyste, aromatyczne natomiast średnio przemawiają do mnie zapachy mocno agarowe, morskie czy ulepki natomiast ziołowe swieżynki czy pikantne zapachy jak najbardziej lubię
  • Odpowiedz
@qwertyasdf: Dobra, to takich perełek jest sporo. Co do parametrów to nie dbam o nie za bardzo, bo i tak wszystkiego wale dużo chmur, a najbardziej liczy się zapach.
Drakkar Intense (nie zwykły Noir)
Roccobarocco Fashion Man
Quorum Silver (nie klasyczny)
Rasasi Shuhrah
Zara
  • Odpowiedz
@qwertyasdf: cd:
Reminiscence Tonka (jeśli jakimś cudem uda ci się znaleźć w normalnej cenie, ale chyba już po ptokach)
Reminiscence Patchouli (też podrożał, ale próbki są tanie)
Alyssa Ashley Musk i White Musk (oba niby damskie, ale nie tylko)
Jovan White Musk (i męski i damski)
Baldessarini Baldessarini
  • Odpowiedz