Wpis z mikrobloga

Popisze ktoś? Może być w komentarzach i o byle czym. Wypok czytam nocami od bardzo dawna, ale chyba pierwszy raz postanowiłem się tu poudzielać.
#bezsennosc
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rotning: jak to jest że nie potrafisz się pozbierać po półrocznym związku? ile znasz się z tą osobą od momentu pierwszego kontaktu? chciałem Ci tam coś odpisać ale aż nie wiedziałem co. pół roku to jest tak krótki okres, że nawet nie jesteś w stanie poznać tej osoby, ciekawe co musisz czuć i czemu tak
  • Odpowiedz
  • 0
@stary_grat: Wiem, że pół roku to się wydaje nic. Tylko że tym razem to naprawdę była miłość. Czułem to od momentu pierwszego spotkania. Oddałem całe serce, całego siebie, poczyniłem zmiany w sobie żeby być lepszą wersją siebie. Długo by pisać. Nie mogę się po prostu zebrać do kupy. Są dni, że jest już w miarę okej, ale czasem wali w mordę. Nie umiem usunąć jej zdjęć nawet..
  • Odpowiedz
  • 0
@stary_grat: Wziąłem niestety dziewczynę z problemami, z bagażem po poprzednim związku. Zawsze byłem dobry w relacjach międzyludzkich, ludzie mogli na mnie polegać, mówili mi to. Kilka osób w tym siostrę wyciągnąłem z bagna i sobie radzą z życiem. Gdy ją poznałem to nie chodziło mi o związek, to z przypadku wyszło, ale że zatrybiło i poczułem, że potrzebuje kogoś bliskiego w kim mogłaby mieć wsparcie poszedłem w to. I tak
  • Odpowiedz
  • 1
@stary_grat: Sam zacząłem sobie tak to tłumaczyć by było mi łatwiej iść dalej. Choć ogólnie podejrzewam, że problemy psychiczne miała jeszcze większe niż mi dała do zrozumienia i stąd się o------o powyższe. Trudno się mówi. Mogło być gorzej. Jest gdzieś tam lęk, że już tak nie pokocham i tak dalej. Ale szczęśliwie parę dobrych nawyków mi po tym związku pozostało, więc jak już będę gotów będzie nieco łatwiej wrócić do
  • Odpowiedz