Aktywne Wpisy

Teuvo +56
ciekawe czy gdzieś za 15-20 lat w odpowiedzi na epidemię samotności, gdy ai będzie o wiele bardziej rozwinięte niż obecnie, stworzą takie urządzenie wielkości komputera które będzie się stawiało w odpowiednim miejscu w pokoju, np. na stole i ono będzie potrafiło wykryć że człowiek wszedł do pokoju i wygenerować w miarę wyraźny hologram jakiejś postaci, która będzie inteligenta, będzie posiadała pamięć i będzie można z nią normalnie rozmawiać na co dzień
takie
takie

Minieri +261
Zieliński #ladnygol, Inter - Juventus 3:2
Mirror: https://streamin.link/v/432689f8
#golgif #golgifpl #mecz #inter #juventus #seriea #derbyditalia
Mirror: https://streamin.link/v/432689f8
#golgif #golgifpl #mecz #inter #juventus #seriea #derbyditalia
źródło: ezgif-530f31f2e9ccbe49
Pobierz

Kupowałem dawno ten cały bitkojn za drobne sumy na Revolucie i chciałbym wrócić do kupowania ale za trochę poważniejsze kwoty, niestety aktualne prowizje na Revolucie odstraszają. Jaką giełdę polecacie do kupowania BTC za euro (konto bankowe i zarobki w DE)? Zależy mi na najniższych prowizjach i docelowo większość/całość chcę przerzucić na portfel, więc żeby transfery nie były drogie. Interesuje mnie tylko kupowanie i hodlowanie, nie chcę nic sprzedawać w ciągu następnych ~10 lat.
#revolut #bitcoin #kryptowaluty #krypto #btc #gielda #finanse
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim: Jeśli faktycznie nie sprzedasz przez 10 lat, to zawołaj mnie za 10 lat to Ci wyślę 10 tysięcy zł xD nie ma opcji że nie sprzedasz.
@slgdfhsdhjfbs: trzymam to co mam już ~4lata i tylko raz sprzedałem część. Mimo, że to była wtedy górka to w dłuższej perspektywie lepiej było nie sprzedawać, więc więcej tego błędu
Nawet mają jakiś program poleceń, jeśli stworzysz od konto z czyjegoś linku to coś tam wrzucają jakieś grosze, nawet do 100 euro.
Ja tak założyłem konto z linka kanału na yt, chyba coinbureau.
@mirko_anonim: Polecam Kraken Pro. Można wpłacić i wypłacić euro przez SEPA. Mają też rozsądne opłaty za wypłatę krypto na portfel, są względnie przyjaźni jeśli chodzi o AML/KYC no i przede wszystkim mają wysokie standardy bezpieczeństwa i długą historię bezawaryjnego działania.