Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +577
Mój dziadek pracował, babcia nie, mieli trójkę dzieci, babcia się głównie nimi zajmowała.
Mój tata pracował, mama nie, wychowali 3 dzieci.
Ja pracuję, moja żona tez, bo gdybyśmy nie mieli dwóch wypłat to machajacypapiez.jpg.
Dzieci
Mój tata pracował, mama nie, wychowali 3 dzieci.
Ja pracuję, moja żona tez, bo gdybyśmy nie mieli dwóch wypłat to machajacypapiez.jpg.
Dzieci

ibleedforyou +13

Komentarz usunięty przez moderatora
@Dinek30: co za bzdury. Nikt od ciebie nie wymaga rozwoju, a już szczególnie kontaktów z ludźmi. Żyj sobie sam jak chcesz. Problem tylko że jedzenia przecież wyprodukować na własne potrzeby nie potrafisz, komputera z kory sosnowej nie wystrugasz, polaru nie utkasz. To ty w kółko chcesz czegoś od świata a nie odwrotnie, a jak przychodzi płacić chociaż ułamek ceny,
Największą tragedią dla ludzkiej psychiki była rewolucja przemysłowa i wyrwanie ludzi z wiosek/plemion do miast a potem internet i już całkowita izolacja. Zamiast przynależności do grupy i zbiorowych aktywności z rodzicami nastąpiło zerwanie relacji społecznych i atomizacja.
Teraz takie dorosłe kalekie jednostki z fobią społeczną nie wiedzą jak dojść do tego poziomu socjalizacji
Wiadomość od @mateosz_inbecki
@Dinek30: Sensu życia się nie znajduje jak garnca złota na końcu tęczy, po którym jest filmowy happy end. Sens życia się samemu buduje od podstaw i zmienia z czasem bo zmieniamy się my