Aktywne Wpisy

freddd +3
Macie jakie swoje ulubione piwa?
#p--o #a-----l
#p--o #a-----l

tojapaweu +45
Generalnie to co ten chłopak winny, że jest amatorem i przerosła go moc auta? Biorę udział w zawodach to nie myślę czy stoją ludzie tylko myślę o rywalizacji.
To jakby skoczka narciarskiego karać, bo postawili widownię na 130 metrze i w nich wleciał.
No ale jakby jechał starym Fordem czy Skoda to nie byłoby problemu. Problem jest, że d--a ludzi piecze, że małolat ma auto za pol bańki.
#krosno #
To jakby skoczka narciarskiego karać, bo postawili widownię na 130 metrze i w nich wleciał.
No ale jakby jechał starym Fordem czy Skoda to nie byłoby problemu. Problem jest, że d--a ludzi piecze, że małolat ma auto za pol bańki.
#krosno #
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Chyba trafiłem na osiedle dla ludzi niepelnosprawnych... Nawet nie widziałem że takie istnieją xD Po co tyle tych miejsc dla niepelnosprawnych? W kom druga fotka
#nieruchomosci #patodeweloperka #pytanie
źródło: temp_file1454807523736684152
PobierzSra na chodnik, nie widzą problemu. A że potem zostają plamy? Przecież im to nie przeszkadza, oni z nimi śpią xD
Na tym osiedlu z wpisu przestrzeni zielonej jest bardzo dużo.
@DiMaria: tym bardziej patodeweloperka, czemu zieleni pod oknami nie zrobili a parking gdzies dalej?
Myślałem, że gorzej z patodeweloperką już się nie da, a jednak — gdyby eksperci piwniczaki z wykopu się za to zabrali, to mogłoby być jeszcze gorzej. Osiedle jest spoko: dużo miejsc parkingowych, sporo zieleni, ale wiadomo, że wykopkowi jeszcze powinni loda zrobić, żeby był naprawdę zadowolony.
Akurat na tym osiedlu ze zdjęcia jakoś nie brakuje miejsc parkingowych, przede wszystkim dzięki temu że deweloper obszedł przepisy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@GoracyStek: ta murapol i dużo zieleni xD
@DiMaria: Z pewnością o tym wiesz.
Dzięki temu że obszedł przepisy mógł wybudować większe mieszkania a nie postawił więcej miejsc.
Tak, w kierunku Dzieci Warszawy jest duża przestrzeń zielona.
@Mandarex
Tak, wiem, bo w przeciwieństwie do Ciebie byłem na tym osiedlu.
@DiMaria: na każdym osiedlu w dzień powszedni są wolne miejsca bo ludzie są w pracy. Nieważne ile ich na stawiasz na koniec będzie brakowało
A na tym osiedlu nie brakuje. Cud?
No chyba oczywiste że ma być dla mieszkańców bloku, a nie okolicznych bloków.
@marta-t_e: kurcze, nie odbieraj proszę tego jako atak, ale napisałaś strasznie passive-aggresive komentarz, który zupełnie nic nie wyjaśnia.
- dlaczego te miejsca są wszystkie dla niepełnosprawnych?
- to proste, poczytaj sobie
Zakładam, że to nie było po złości, ale wyszło tak trochę. Zupełnie nic nie wnoszący koment.