Aktywne Wpisy

NaNicTo +24
#slubodpierwszegowejrzenia Czy Katechetka to najbrzydsza uczestniczka do tej pory? Wygląda jak gargamel, ale konkurencja w postaci Czyngis chana i np. Kangurzycy jest dosc ostra. Co na to eksperci ?

mirko_anonim +1
✨️ Dziwne zachowanie żony po ślubie Ⓘ
Jestem pół roku po ślubie, chodziliśmy ze sobą 5 lat. Żona zaczyna robić jakieś dziwne podchody, generalnie nigdy nie interesowała się moimi finansami bo zawsze zarabiałem 4x tyle co ona i płaciłem za większość rzeczy. Wczoraj sobie kupiłem domek ogrodowy bo mamy dużą działkę a ja nie chcę trzymać szpejów dłużej w domu - po powrocie z pracy zauważyła moją instalację i zaczęło się xD a
Jestem pół roku po ślubie, chodziliśmy ze sobą 5 lat. Żona zaczyna robić jakieś dziwne podchody, generalnie nigdy nie interesowała się moimi finansami bo zawsze zarabiałem 4x tyle co ona i płaciłem za większość rzeczy. Wczoraj sobie kupiłem domek ogrodowy bo mamy dużą działkę a ja nie chcę trzymać szpejów dłużej w domu - po powrocie z pracy zauważyła moją instalację i zaczęło się xD a

Komentarz usunięty przez moderatora
Bo liczą na pomoc Trumpa w wyborach prezydenckich w Polsce, a potem w odzyskaniu władzy.
Ale troszkę pomogło też przypadkowe trafienie na Jona Stewarta co mocniej mnie wciągnęło w ich wybory i jednocześnie pozwoliło się nieźle pośmiać przez ostatni miesiąc.
Europa od q0 lat widzi co robi Rosja, mieliśmy wszyscy 10 lat żeby się przygotować, chociażby płacąc te cholerne składki, ale nasi decydenci uznali, że po co? Nie płaćmy, olejmy własną armię a stany jak coś przyjdą z pomocą.
Nie ważne czy trump czy kamala, uważam że jeśli każdy nie zacznie płacić to powinien
Madziarzy, przed XX wiekiem raczej nie mieli tradycji krwawych wojen z rosją, ich polityka zawsze była dużo bardziej obrotowa.
Nasz konflikt z rosją jest tożsamościowy
Poza tym obaj Kaczyńscy zawsze aspirowali do bycia kontynuacją sanacji. Aby pis zdryfował w strone rosji musieliby stracić władze i musiałby przejąć ster partii pragmatyk
Zachód taki słaby że dając kroplówkę pomocy najbiedniejszemu krajowi w Europie sprawił że o ten kraj rozbiła się "druga armia świata" i już trzeci rok prowadzi 3 dniową operację specjalną.
Twoja bańka w której żyłeś pękła w 2022. Wybory w US mają kluczowe znaczenie dla całego geopolitycznego ładu.
@korni007: Hitler uderzy w Polskę? Macie ograniczone myślenie XD ~ Prawdziwy Polak z Prawdziwej Polski 31 sierpnia 1939 roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@korni007: pamietam jak dzien przed inwazja na ukraine cos podobnego p-------ł korwin mikke xD