Aktywne Wpisy

Plotkova99 +28
Opowiem Wam swoją historię... Ukończyłam studia na najwyższym poziomie na tle uczelni (Ocena 5, której nikt nie uzyskał poza mną). Następnie pracowałam w PGNiG przez 5 lat, później z powodu konieczności poszukiwania większych dochodów (posiadam kredyt hipoteczny) zatrudniłam się w większej firmie, którą na pewno kojarzycie jeśli jeździcie trochę po Europie.
Po 1,5 roku pracy w tej firmie przyszedł do mnie kolega z supportu mówiąc "Nie wiem co z tym zrobić, ten
Po 1,5 roku pracy w tej firmie przyszedł do mnie kolega z supportu mówiąc "Nie wiem co z tym zrobić, ten

PorkaTurbo +102
#obrazyporka #sztukadoyebana Władimir Dawydenko (Владимир Давыденко) to współczesny rosyjski malarz z Lipiecka w Rosji. Tworzy w różnych gatunkach: pejzaż, maryny, portret, martwa natura. Szczególne miejsce w twórczości Dawydenko zajmuje temat rosyjskiego monastycyzmu. Analizując jego twórczość trudno powstrzymać się od porównań z rosyjskimi klasykami Iwanowem, Szyszkinem, Perowem, czy Repinem.
#obrazy
#obrazy
źródło: 01 Vladimir Davydenko - May Day (2025) 2
Pobierz

Założyłem tydzień temu konto, łącznie 8 matchy z czego tylko jedna laska była jakkolwiek aktywna. Parę zdań wymieniliśmy i kiedy już się wydawało że łapiemy Vibe bez powodu usunęła parę.
Pozostałe 7 matchy to laski widmo, nic nie odpisuja i to niezależnie od tego co napisze. One chyba nawet nie wiedzialy moich wiadomości.
Serio, zachowanie #rozowepaski na portalach randkowych to taka abstrakcja xD po co dawać kogoś w prawo skoro potem z nim i tak nie rozmawiasz? Jak laski mogą narzekać na portalach randkowych, że nie mogą poznać jakiegoś faceta skoro robią WSZYSTKO byle by tylko nikogo nie poznać (-‸ლ) #logikarozowychpaskow to jakiś materiał do badań naukowych.
Ty nie masz problemu z atrakcyjnością/profilem tylko z rozmową.
Ja mam tą aplikację może 3 tygodnie albo 4, pewnie jestem też przeciętny, aplikacji używam na poważnie, a nie ons/FWB, matchy pewnie podobna ilość (używam incognito i mało przewijam) i odpisuje mi jakieś 80-90% kobiet. Z połowa rozmowa się jakoś tak klei i jak jest ok to
@KeepCalm: przyczyn może być kilka. Jedną z nich jest to, że poza mną wpadły też jej kilkanaście innych matchy, więc dokonywana jest dodatkowa selekcja samych matchy. No przecież sam wiesz, że jak laska da kogoś na prawo i ma matcha to nie przerywa sweepowania i nie
Z tym, że opis wpływa na ilość matchy to raczej oczywiste. Najpierw zdjęcia, potem opis - to wszystko jest lejek sprzedażowy.
@KeepCalm: To że laski mają setki matchy to szukanie uzasadnienia na siłe? xD