Wpis z mikrobloga

#tinder to jak wejście do kasyna i liczenie na to, że w końcu zakręcenie ruletką czy innym gównem wylosuje ci laskę, która będzie tobą w jakiś sposób zainteresowana.

Założyłem tydzień temu konto, łącznie 8 matchy z czego tylko jedna laska była jakkolwiek aktywna. Parę zdań wymieniliśmy i kiedy już się wydawało że łapiemy Vibe bez powodu usunęła parę.

Pozostałe 7 matchy to laski widmo, nic nie odpisuja i to niezależnie od tego co napisze. One chyba nawet nie wiedzialy moich wiadomości.

Serio, zachowanie #rozowepaski na portalach randkowych to taka abstrakcja xD po co dawać kogoś w prawo skoro potem z nim i tak nie rozmawiasz? Jak laski mogą narzekać na portalach randkowych, że nie mogą poznać jakiegoś faceta skoro robią WSZYSTKO byle by tylko nikogo nie poznać () #logikarozowychpaskow to jakiś materiał do badań naukowych.
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pralko-suszarka: chłopie wypisujesz głupoty i czepiasz się @finchharold chociaż on wszystko normalnie Ci tłumaczy.

Ty nie masz problemu z atrakcyjnością/profilem tylko z rozmową.
Ja mam tą aplikację może 3 tygodnie albo 4, pewnie jestem też przeciętny, aplikacji używam na poważnie, a nie ons/FWB, matchy pewnie podobna ilość (używam incognito i mało przewijam) i odpisuje mi jakieś 80-90% kobiet. Z połowa rozmowa się jakoś tak klei i jak jest ok to
  • Odpowiedz
czemu dziewczyna uznaje Cię za atrakcyjnego i przesuwa w prawo, ale kiedy do niej napiszesz to Ci nie odpisuje? Przestałeś być w tym czasie atrakcyjny?

@KeepCalm: przyczyn może być kilka. Jedną z nich jest to, że poza mną wpadły też jej kilkanaście innych matchy, więc dokonywana jest dodatkowa selekcja samych matchy. No przecież sam wiesz, że jak laska da kogoś na prawo i ma matcha to nie przerywa sweepowania i nie
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka: myśle, że to co piszesz to raczej szukanie na siłę uzasadnienia. To, że ludzie tak robią (nie tylko kobiety) i zdarza im się przesunąć w prawo "od tak" raczej nie wyjaśnia tego, że na 8 par miałeś jedną rozmowę.

Z tym, że opis wpływa na ilość matchy to raczej oczywiste. Najpierw zdjęcia, potem opis - to wszystko jest lejek sprzedażowy.

I serii, zauważyłem, że opisy potrafią mieć wpływ na ilość matchy.
  • Odpowiedz