Aktywne Wpisy

#slubodpierwszegowejrzenia
PYTANIE DO CHŁOPAKÓW - inspirowanie komentarzami z facebooka po dzisiejszym odcinku z Laweciarzem
PYTANIE DO CHŁOPAKÓW - inspirowanie komentarzami z facebooka po dzisiejszym odcinku z Laweciarzem
Jesteś skazany na obecność/randkę z kobietą nie w Twoim typie. Co robisz?
- Jesteś dla niej lekceważący i chamski 4.0% (6)
- Zlewka totalna i byle wytrzymać do końca 16.1% (24)
- Proponujesz koleżeństwo 16.1% (24)
- Starasz się poznać, a nuż to fajny człowiek 49.0% (73)
- Nie jestem targetem pytania 14.8% (22)

lubie-sernik +1
Jakie macie nałogi? Ja mam palenie papierosów.

Założyłem tydzień temu konto, łącznie 8 matchy z czego tylko jedna laska była jakkolwiek aktywna. Parę zdań wymieniliśmy i kiedy już się wydawało że łapiemy Vibe bez powodu usunęła parę.
Pozostałe 7 matchy to laski widmo, nic nie odpisuja i to niezależnie od tego co napisze. One chyba nawet nie wiedzialy moich wiadomości.
Serio, zachowanie #rozowepaski na portalach randkowych to taka abstrakcja xD po co dawać kogoś w prawo skoro potem z nim i tak nie rozmawiasz? Jak laski mogą narzekać na portalach randkowych, że nie mogą poznać jakiegoś faceta skoro robią WSZYSTKO byle by tylko nikogo nie poznać (-‸ლ) #logikarozowychpaskow to jakiś materiał do badań naukowych.
@finchharold: Nie mówię o wchodzeniu w pierwszą lepszą realcję, ale żeby wykorzystać potencjał do poznania kogoś kiedy juz masz takie możliwości bez lekceważącego podchodzenia do drugiej osoby.
1. Większość dziewczyn na tych portalach randkowych (nie tylko na Tinderze) dostaje pierdylion polubień i półpierdylionna wiadomości. Dziennie. 99% to wiadomości typu "Hej, co tam?" albo coś w tym stylu. Ale tego jest tak dużo, że nieważne co napiszesz to twoja wiadomość i tak utonie w ocenie "Hej, spolna kopiel?".
2. Spoooro dziewczyn jest tam tylko dla atencji i/lub promowania konta na instagramie.
W internecie każdy cwany ciekawe czy na żywo byłaby takim bohaterem.
Odpisze ci po raz ostatni bo nie ma sensu ta dyskusja i tak poświęciłem zbyt dużo czasu. Nikt nie jest całe życie w peaku atrakcyjności. Tez byłem za
@hubba-bubba: mój znajomy w dziurze 20 tysięcznej w powiatowym ma ponad 70 lajków w 2 miesiące
@Pralko-suszarka: raczej Ty masz jakieś braki intelektualne, jeżeli masz problem pary na portalach randkowych zdobyć
@jazdaniebieski2023: Co masz na myśli ,,normalne''? Ja za rok mam ślub u znajomej, która poznała męża na tinderze. Ogólnie znam jeszcze 3 inne pary, które sie pobrały ,,przez'' tindera
@hubba-bubba: w ponad pół roku 2 związki. Teraz właśnie od 3 miesięcy jest w drugim związku
@jazdaniebieski2023: zależy czy mieszkasz w tym samym mieście. Ja ze swoją się spotykałem 1-3x w tygdoniu na kilka godzin/noc jak nie mieszkaliśmy razem