Wpis z mikrobloga

#tinder to jak wejście do kasyna i liczenie na to, że w końcu zakręcenie ruletką czy innym gównem wylosuje ci laskę, która będzie tobą w jakiś sposób zainteresowana.

Założyłem tydzień temu konto, łącznie 8 matchy z czego tylko jedna laska była jakkolwiek aktywna. Parę zdań wymieniliśmy i kiedy już się wydawało że łapiemy Vibe bez powodu usunęła parę.

Pozostałe 7 matchy to laski widmo, nic nie odpisuja i to niezależnie od tego co napisze. One chyba nawet nie wiedzialy moich wiadomości.

Serio, zachowanie #rozowepaski na portalach randkowych to taka abstrakcja xD po co dawać kogoś w prawo skoro potem z nim i tak nie rozmawiasz? Jak laski mogą narzekać na portalach randkowych, że nie mogą poznać jakiegoś faceta skoro robią WSZYSTKO byle by tylko nikogo nie poznać () #logikarozowychpaskow to jakiś materiał do badań naukowych.
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Świadomy człowiek nie wchodzi w pierwszą lepszą relacje byle by z kimś być

@finchharold: Nie mówię o wchodzeniu w pierwszą lepszą realcję, ale żeby wykorzystać potencjał do poznania kogoś kiedy juz masz takie możliwości bez lekceważącego podchodzenia do drugiej osoby.
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka: Po to się trzyma pary w kolejce żeby nie musieć lajkować z ograniczeniem któe jest co 12 godzin. Lajkujesz i te pary co wpadną trzymaz na potem. Do jednych napiszesz, inne same napiszą a Ty nie odpiszesz bo nie masz ochoty, albo jesteś zajęty. To tylko tinder wyluzuj. Też mam nieraz tak że jakaś para w ogóle nie odpisze, zdarza sie ale nie płacze z tego powodu na wykopie
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka: Widocznie nie jesteś na tyle atrakcyjny dla dziewczyn skoro uznały że mogą Cię zlekceważyć i nie odpisać. Tak działa tinder bo takie są warunki w których działa, nie zmienisz tego. Możesz tam probówać i uzrboic się w cierpliowość albo próbować gdzieś indziej. Na pielgrzymkach, w barach, pracy, ulicy gdziekolwiek. Niestety każdy ma inne uwarunkowania genetyczne. Jeden musi ciężko z---------c zeby ukonczyc studia bo ciężej mu wchodzi nauka a drugi
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka: Kazdy chciałby być piękny bogaty i szczęśliwy ale niestety ktoś musi być żeby inny nie był. Poczytaj sobie o Raju i Adamie i Ewie, dowiesz się, że ludzie od początku mieli mieć zajebiście łatwe życie bez chorób i śmierci ale człowiek nie był w stanie przestrzegać jednej rzeczy zabronionej przez Boga
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka: Nie ma w tym nic dziwnego.
1. Większość dziewczyn na tych portalach randkowych (nie tylko na Tinderze) dostaje pierdylion polubień i półpierdylionna wiadomości. Dziennie. 99% to wiadomości typu "Hej, co tam?" albo coś w tym stylu. Ale tego jest tak dużo, że nieważne co napiszesz to twoja wiadomość i tak utonie w ocenie "Hej, spolna kopiel?".
2. Spoooro dziewczyn jest tam tylko dla atencji i/lub promowania konta na instagramie.
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka ale zamknij morde pajacu, chyba coś ci się p------o w tej główce. Głąba to szukaj u siebie w rodzinie. Nie potrafisz nornalnie rozmawiać bez obrażania to nie wychodź poza swoje środowisko.
W internecie każdy cwany ciekawe czy na żywo byłaby takim bohaterem.
Odpisze ci po raz ostatni bo nie ma sensu ta dyskusja i tak poświęciłem zbyt dużo czasu. Nikt nie jest całe życie w peaku atrakcyjności. Tez byłem za
  • Odpowiedz
masz w takim wypadku słabe rozeznanie jak gadasz takie rzeczy, musi mieć top wygląd żeby mieć jakieś sensowne pary, kwestie materialne to może być kryterium już na dalszym stopniu znajomości, gdzie duża część ma problem, żeby zdobyć parę

@hubba-bubba: mój znajomy w dziurze 20 tysięcznej w powiatowym ma ponad 70 lajków w 2 miesiące
  • Odpowiedz
jeśli to nie ironia, to poziom twojego zidiocenia w-----ł właśnie poza skalę nawet jak na wykopowe standardy

@Pralko-suszarka: raczej Ty masz jakieś braki intelektualne, jeżeli masz problem pary na portalach randkowych zdobyć
  • Odpowiedz
jak bardzo się mylisz xD mam to wszystko i jakoś nie poznałem na dłużej żadnej normalnej dziewczyny

@jazdaniebieski2023: Co masz na myśli ,,normalne''? Ja za rok mam ślub u znajomej, która poznała męża na tinderze. Ogólnie znam jeszcze 3 inne pary, które sie pobrały ,,przez'' tindera
  • Odpowiedz
@hubba-bubba: kiedyś razem z nim przeglądaliśmy jego lajki, to jak miał lekko ponad 20, to zostawił tak z 7-10 w mieścinie ok 20 tysięcy. Więc nawet jak masz 2x mniej matchy niż lajków, to i tak kogoś znajdziesz jak coś sobą reprezentujesz i nie wyglądasz jak bezdomny, szczególnie w dużym mieście
  • Odpowiedz
no i powiedz czy ten kolega kogoś już poznał na tym tinderze czy głównym osiągnięciem jest zebranie lajkow? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@hubba-bubba: w ponad pół roku 2 związki. Teraz właśnie od 3 miesięcy jest w drugim związku
  • Odpowiedz
i znajduje czas na to żeby się stopować kilka razy w tygodniu a nie weeekend na godzinę

@jazdaniebieski2023: zależy czy mieszkasz w tym samym mieście. Ja ze swoją się spotykałem 1-3x w tygdoniu na kilka godzin/noc jak nie mieszkaliśmy razem
  • Odpowiedz