Aktywne Wpisy

JoeGlodomor +123
Jak to jest, że wielu facetów tak się oburza na wybór Ciri jako protagonistki w nadchodzącym Wiedźminie, bo niby nie mogą się wczuć w postać żeńską. Ale za to bez problemu mogą się wczuć w legendarnego zabójcę potworów czy innych superbohaterów w grach, jak są tylko spoconymi grubasami grajacymi w gierki.
#gry
#gry

jegertilbake +82
Sprzedaż czasu liniowo za pieniądze to niewolnictwo z dodatkowymi krokami
Wczoraj pojawił się wpis na tagu #antynatalizm odnośnie braku chęci do pracy przez jednego ziomka. Oczywiście jak to na wykopie skoro OP wyraża swoje stanowisko to trzeba mu zaprzeczyć, choćby pisał najbardziej oczywiste rzeczy. Jednak w pewnym momencie zauważyłem, że chyba niektórzy piszą na poważnie swoje wysrywy tak więc wyjaśniam kilka prostych faktów, które umknęły tym osobom:
1) Żyjemy w systemie
Wczoraj pojawił się wpis na tagu #antynatalizm odnośnie braku chęci do pracy przez jednego ziomka. Oczywiście jak to na wykopie skoro OP wyraża swoje stanowisko to trzeba mu zaprzeczyć, choćby pisał najbardziej oczywiste rzeczy. Jednak w pewnym momencie zauważyłem, że chyba niektórzy piszą na poważnie swoje wysrywy tak więc wyjaśniam kilka prostych faktów, które umknęły tym osobom:
1) Żyjemy w systemie
źródło: image-50
Pobierz

Co tu się odwala?
Na głównym ekranie jest miejsce na pole wyszukiwania, ale go tam nie ma!
Trzeba kliknąć przycisk z lupką na samym dole, żeby... pojawiło się pole wyszukiwania u góry, GDZIE PIERWOTNIE GO WSZYSCY SZUKAJĄ!!!
W tym google to serio takie debile pracują czy to celowe działanie?
źródło: temp_file1817344358590445312
Pobierz@January-zwiedza-szpary: tak a o co chodzi?
Ja ostatnio odpaliłem stary telefon no i zachciałem sobie zaktualizować aplikacje. Ponad 150 aplikacji. Kliknięcie "aktualizuj wszystkie" oczywiście nie działało xD Musiałem każdą jedną apkę ręcznie aktualizować.
@January-zwiedza-szpary: powinien, ale ty jestes produktem i nie masz nic do gadania. Jakby byl na pierwszej stronie to bys tyko na jednej stronie widzial reklamy. A tak jest to na dwoch stronach. To nie ma byc usprawnienie dla ciebie tylko mozliwosc sprzedawania ci dwa razy wiecej tresci reklamowych ;)
Następna rzecz w Mapach Google - od jakiegoś czasu ten przycisk od warstw jest domyślnie ukryty i trzeba poruszać mapą/schować tę dolną szufladę, żeby się pokazał.
Na pierwszy rzut oka nie wiadomo gdzie szukać możliwości włączenia np. widoku z satelity.
źródło: temp_file7139489863264125895
PobierzJa tylko chciałem się tym podzielić, bo za każdym razem jak z tego korzystam to mnie telepie