@January-zwiedza-szpary: tak a o co chodzi? Ja ostatnio odpaliłem stary telefon no i zachciałem sobie zaktualizować aplikacje. Ponad 150 aplikacji. Kliknięcie "aktualizuj wszystkie" oczywiście nie działało xD Musiałem każdą jedną apkę ręcznie aktualizować.
caly ten pasek wyszukiwania powinien być na pierwszym ekranie. Jest nawet na niego miejsce
@January-zwiedza-szpary: powinien, ale ty jestes produktem i nie masz nic do gadania. Jakby byl na pierwszej stronie to bys tyko na jednej stronie widzial reklamy. A tak jest to na dwoch stronach. To nie ma byc usprawnienie dla ciebie tylko mozliwosc sprzedawania ci dwa razy wiecej tresci reklamowych ;)
Następna rzecz w Mapach Google - od jakiegoś czasu ten przycisk od warstw jest domyślnie ukryty i trzeba poruszać mapą/schować tę dolną szufladę, żeby się pokazał.
Na pierwszy rzut oka nie wiadomo gdzie szukać możliwości włączenia np. widoku z satelity.
@January-zwiedza-szpary: No, pała z UX. Ale co poradzisz, google wie lepiej od userów i mamy zamknąć mordy i cieszyć się, że mamy mapy i pocztę za free.
@January-zwiedza-szpary: też to zauważyłem - przyszło mi na myśl że celowo chcą nakierowywać ludzi na powiadomienia które pojawiły się przy przycisku szukaj
Co tu się odwala?
Na głównym ekranie jest miejsce na pole wyszukiwania, ale go tam nie ma!
Trzeba kliknąć przycisk z lupką na samym dole, żeby... pojawiło się pole wyszukiwania u góry, GDZIE PIERWOTNIE GO WSZYSCY SZUKAJĄ!!!
W tym google to serio takie debile pracują czy to celowe działanie?
źródło: temp_file1817344358590445312
Pobierz@January-zwiedza-szpary: tak a o co chodzi?
Ja ostatnio odpaliłem stary telefon no i zachciałem sobie zaktualizować aplikacje. Ponad 150 aplikacji. Kliknięcie "aktualizuj wszystkie" oczywiście nie działało xD Musiałem każdą jedną apkę ręcznie aktualizować.
@January-zwiedza-szpary: powinien, ale ty jestes produktem i nie masz nic do gadania. Jakby byl na pierwszej stronie to bys tyko na jednej stronie widzial reklamy. A tak jest to na dwoch stronach. To nie ma byc usprawnienie dla ciebie tylko mozliwosc sprzedawania ci dwa razy wiecej tresci reklamowych ;)
Następna rzecz w Mapach Google - od jakiegoś czasu ten przycisk od warstw jest domyślnie ukryty i trzeba poruszać mapą/schować tę dolną szufladę, żeby się pokazał.
Na pierwszy rzut oka nie wiadomo gdzie szukać możliwości włączenia np. widoku z satelity.
źródło: temp_file7139489863264125895
PobierzJa tylko chciałem się tym podzielić, bo za każdym razem jak z tego korzystam to mnie telepie