Wpis z mikrobloga

Ostatnio chwaliem Boisa z nowych partii 2024, tak teraz odpakowałem nowy flakonik i jakie to są k---a pomyje xD Byłem zawsze ostatni od teorii spiskowych, ale mam porównanie reka w reke mojego starego i tego nowego Boisa. Różnica w trwałości jest kolosalna, nawet na ubraniach. Tak jak potrafiły mi siedzieć 2tyg na bluzie w szafie, tak z tego nowego flakonu rano jest ledwo wyczuwalny po nocy.

Może wykastrowali żeby zachęcić do tego w c--j drogiego ekstraktu xD Tak jak bardzo lubie Boisa, tak już go więcej nie kupie.

A i dodam, że z-------m z 10 psików bo wychodziłem na dużo godzin

#perfumy
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lobotomy_Enthusiast: Reformulacje zniszczyły kolejny piękny zapach, to było do przewidzenia. Za parę lat wszystkie te perfumy typu naxos które na obecną chwilę trzymają poziom, będą takimi samymi popłuczynami jak twój Boisik. Niestety branża perfumowa zamiast iść w dobrą stronę i się rozwijać, zaczyna iść po najtańszej linii oporu, czasami zaczynam mieć poważne autorefleksje czy ta droga jest rzeczywiście jest moim powołaniem.
  • Odpowiedz
@Lobotomy_Enthusiast spokojnie, przechodziłem przez to samo. Miałem boisy zarówno stare nierefillowane jak i nowe. Kupilem nowego, psikam i zasadnicze "co do c---a, minęło pół h, dlaczego ja nic nie czuję???". No nic, pomyślałem że przetestuję kiedy indziej. Później to samo, pół h i nic nie czuć. Reformulacja jak sam s-------n.

Problem w tym, że w każdy ten dzień po kilku godzinach, a czasami nawet po robocie dostawałem zjebe od koleżanek w
  • Odpowiedz
@Lobotomy_Enthusiast: Ja robiłem test nadgarstkowy starszego batcha i tego w nowej butelce (etykieta bez loga itd.) i różnic nie było, a nawet delikatnie dłużej na korzyść nowego, ale starszy batch mam w próbce, więc może to kwestia atomizera
  • Odpowiedz
@Lobotomy_Enthusiast: to mało prawdopodobne że trafiłeś na c-----a partię. Myśle że dostałeś normalny flakon i to żaden blindnose skoro mowisz że masz porównanie ręka w rękę dwie partie.. o blindnose można mówić po jakims czasie od aplikacji perfum gdy nos się przyzwyczaja ale gdy od razu czujesz że różnica jest kolosalna to na pewno jest już po kastracji
  • Odpowiedz