Wpis z mikrobloga

@affairz: Ten "dom" to po przeróbkach 6 normalnych mieszkań, a po przeliczeniu na pato jakieś 12 kurników. Do tego spora działka, na której można jeszcze 1-2 takie postawić
  • Odpowiedz
  • 3
@affairz: Ten "dom" to po przeróbkach 6 normalnych mieszkań, a po przeliczeniu na pato jakieś 12 kurników. Do tego spora działka, na której można jeszcze 1-2 takie postawić

@panasia: 12 kurników w zgierzu w ruderze mającej 60 lat. zgierz to nowa Łódź. studenci (3 uczelnie wyższe), imigranci (dużo zachodnich korpo), bardzo prężnie rozwijające się miasto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@affairz op manipuluje jednym zdjęciem. do sprzedaży jest kamienica w której jest osiem wynajętych mieszkań.
nie wiem czy to astronomiczna cena, ale wstawienie akurat tego zdjęcia jest manipulacją.
  • Odpowiedz
@affairz

@ShowBiz ok czyli ten dom w zgierzu jest Twoim zdaniem wart 2.5 mln? Albo chociaż 1.5 mln?

Nie wiem ile jest warty bo w dupie mam rynek w Zgierzu ale ile by nie był to nie usprawiedliwią to manipulacji zdjęciami i robienia z 500 metrowych budynku schowka.
  • Odpowiedz
@affairz: pewnie wstępnie właściciel miał zamiar opchnąć to za bańkę, ale pani agentka nieruchomości szybko wybiła mu to z głowy i wyceniła nieruchomość na 2,5 bańki z 10% prowizją od sprzedaży by łatwo się nachapać, ale na szczęście przyjdzie korekta i to raczej niedługo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

https://www.nieruchomosci-online.pl/agenci/anna-ferszowicz tak patrzę na nią i nie wyczuwam vibe nowobogackiej grażynki, nic a nic
  • Odpowiedz