Aktywne Wpisy

hotshops_pl +981
Uwaga robimy kolejne #rozdajo.
Rozdajo 2w1: Buldożer do zadań specjalnych LEGO 42163 oraz Pendrive Kingston 64 GB czarny!
HotShops.pl - to portal, w którym codziennie pojawią się najgorętsze promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
Rozdajo 2w1: Buldożer do zadań specjalnych LEGO 42163 oraz Pendrive Kingston 64 GB czarny!
HotShops.pl - to portal, w którym codziennie pojawią się najgorętsze promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
źródło: rozdajo-lego-pendrive
Pobierz
mirko_anonim +10
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wg mnie "ekspertki" popełniły podstawowy błąd w doborze par Barakary i Księgowej i to też pokazuje jak profesjonalne są.
Kudłaty i Kermit byli po prostu dla tych kobiet klasę niżej. Nie znam żadnej pary gdzie kobieta jest przedsiębiorcza, a facet jest zwykłym pionkiem w korpo. Jeśli już to facet jest jakimś menadżerem, dyrektorem, a firma żony to tylko dodatek do domowego budżetu. Nie biorę tu pod uwagę sytuacji gdzie
Wg mnie "ekspertki" popełniły podstawowy błąd w doborze par Barakary i Księgowej i to też pokazuje jak profesjonalne są.
Kudłaty i Kermit byli po prostu dla tych kobiet klasę niżej. Nie znam żadnej pary gdzie kobieta jest przedsiębiorcza, a facet jest zwykłym pionkiem w korpo. Jeśli już to facet jest jakimś menadżerem, dyrektorem, a firma żony to tylko dodatek do domowego budżetu. Nie biorę tu pod uwagę sytuacji gdzie

Lepiej uprawiać s--s z mniej wizualnie atrakcyjną kobietą której się podobasz, niż z bardziej, której się nie podobasz i traktuje cię jako portfel.
Z resztą atrakcyjność nie leży tylko w wyglądzie, ale w tym jakim mężczyznami jesteście, wygląd to jedynie część składowa atrakcyjności.
Ja jako facet np. miałem tak z kobietami, że ich atrakcyjność zmieniała się w czasie jak je poznawałem, w zależności od tego jakie są i wiem, że kobiety mają podobnie, bo gadałem na te tematy z nimi.
Zamiast chodzić na dziwki lepiej zainwestujcie tą kasę i czas w siebie koliedzy z tagu przegryw, bo jak ktoś jest przegryw to wynika to w 99% z mentalu, większość z was jest więźniami ścian które sami stworzyliście.
#divyzwykopem #s--s #zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski
źródło: image
PobierzMasz nadwagę? Da się zrzucić.
Kompleks niskiego wzrostu? Da się wyleczyć.
Słuchaj dalej pitolenia toksycznych lasek, że "175-180 wzrostu to minimum" jakby to one były wyrocznią i ustalały co się liczy.
Czy
@Biskupator: oj tak, trzeba tylko się umyć i wyjść do barbera, a nogi magicznie się wydłużą, a morda magicznie się naprostuje.
ale to
Cytując ciebie "jak można w 2024 być tak clueless"?
A możesz przestać spłycać? Co ci to da? Poza pozornym zmniejszeniem mojego argumentu? Może przeczytaj mój pierwszy komentarz, że to
Podsumowując, my to wiemy jaki płatny s--s jest. Ale no, jedyna realna szansa na s--s to ten płatny. Tutaj nawet nie ma co z tym dyskutować.
I nie, ten 'przegryw' to nie jest 99% mentalu. Każdy dosłownie pisze o wrażeniu, ocenianiu człowieka poprzez wygląd. Kobiety jeszcze bardziej zwracają na to uwagę,
Ale tak, s--s z kimś kto nas pożąda to inny poziom intymności.
@Biskupator: Butami? Szczudłami? Operacją? Związkiem z niską dziewczyną, a nie czekaj, one jeszcze bardziej chcą oskarków 180+
Najgorsze jest w normickim gadaniu że będą powtarzać swoje kocopoły jak mantrę bo ich to nie dotyczy, albo serio działa te słynne just x bro bo mają z czego startować. Nikt nie chce przyznać otwarcie że wyżsi i atrakcyjniejsi mężczyźni zarabiają lepiej, mają większe szanse na znalezienie
@Biskupator: mówi gość który spłycił problem przegrywu do "zaniedbania". kisne z tej hipokryzji.
@cichooo: znalazł sie wielki samiec alfa z charakterem, który własnie robi dokładnie to samo xDDDD hipokryzja normictwa nie zna granic.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@WykopGwalciWolnoscSlowa: Powiedz to ludziom ze spektrum autyzmu. Co, sami sobie stworzyli opóźniony rozwój social-skillsów? A co z innymi zaburzeniami?
@cichooo: wtf co to za projekcja