Wpis z mikrobloga

Właśnie to jest najlepsze w seksie, gdy się podobasz partnerce, dlatego nie kumam chodzenia na dziwki, nie dość, że płacisz to panna traktuje cię jako klienta, a nie kochanka, już abstrahując od tego, że nawet jak są zdjęcia to nie wiadomo, czy panna będzie faktycznie tak wyglądać, no chyba, że w ogłoszeniach są filmiki.

Lepiej uprawiać s--s z mniej wizualnie atrakcyjną kobietą której się podobasz, niż z bardziej, której się nie podobasz i traktuje cię jako portfel.

Z resztą atrakcyjność nie leży tylko w wyglądzie, ale w tym jakim mężczyznami jesteście, wygląd to jedynie część składowa atrakcyjności.

Ja jako facet np. miałem tak z kobietami, że ich atrakcyjność zmieniała się w czasie jak je poznawałem, w zależności od tego jakie są i wiem, że kobiety mają podobnie, bo gadałem na te tematy z nimi.

Zamiast chodzić na dziwki lepiej zainwestujcie tą kasę i czas w siebie koliedzy z tagu przegryw, bo jak ktoś jest przegryw to wynika to w 99% z mentalu, większość z was jest więźniami ścian które sami stworzyliście.

#divyzwykopem #s--s #zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski
WykopGwalciWolnoscSlowa - Właśnie to jest najlepsze w seksie, gdy się podobasz partne...

źródło: image

Pobierz
  • 114
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Luke_Skywalker88: O właśnie, cały czas przewija się ten wzrost, wzrost to wzrost tamto, ryj to, ryj tamto. Większość tych "przegrywów" nie "przegrało na genetycznej loterii", tylko jest zaniedbana.
Masz nadwagę? Da się zrzucić.
Kompleks niskiego wzrostu? Da się wyleczyć.
Słuchaj dalej pitolenia toksycznych lasek, że "175-180 wzrostu to minimum" jakby to one były wyrocznią i ustalały co się liczy.

ma się just poczuć pewnie bro i to tyle xd"

Czy
  • Odpowiedz
O właśnie, cały czas przewija się ten wzrost, wzrost to wzrost tamto, ryj to, ryj tamto. Większość tych "przegrywów" nie "przegrało na genetycznej loterii", tylko jest zaniedbana.

@Biskupator: oj tak, trzeba tylko się umyć i wyjść do barbera, a nogi magicznie się wydłużą, a morda magicznie się naprostuje.

Słuchaj dalej pitolenia toksycznych lasek, że "175-180 wzrostu to minimum" jakby to one były wyrocznią i ustalały co się liczy.

ale to
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: eh, świat będzie odbierał cię jak mu się podoba, ale czemu pozwalasz temu decydować jak ty sam o sobie myślisz?
Cytując ciebie "jak można w 2024 być tak clueless"?

oj tak, trzeba tylko się umyć i wyjść do barbera, a nogi magicznie się wydłużą, a morda magicznie się naprostuje.

A możesz przestać spłycać? Co ci to da? Poza pozornym zmniejszeniem mojego argumentu? Może przeczytaj mój pierwszy komentarz, że to
  • Odpowiedz
Kolejny tani bait widzę jednak już wyjaśniony w komentarzach, ale OP albo jest na tyle zamkniętym na rzeczywistość normikiem albo trollem.

Podsumowując, my to wiemy jaki płatny s--s jest. Ale no, jedyna realna szansa na s--s to ten płatny. Tutaj nawet nie ma co z tym dyskutować.

I nie, ten 'przegryw' to nie jest 99% mentalu. Każdy dosłownie pisze o wrażeniu, ocenianiu człowieka poprzez wygląd. Kobiety jeszcze bardziej zwracają na to uwagę,
  • Odpowiedz
@WykopGwalciWolnoscSlowa na tinderze ludzie robią swipe lewo/prawo, decyzję podejmują w mniej niż sekundę. To jakim jesteś człowiekiem nie ma na tym etapie żadnego znaczenia. Potem może to pomóc lub zaszkodzić.

Ale tak, s--s z kimś kto nas pożąda to inny poziom intymności.
  • Odpowiedz

@Biskupator: Butami? Szczudłami? Operacją? Związkiem z niską dziewczyną, a nie czekaj, one jeszcze bardziej chcą oskarków 180+

Najgorsze jest w normickim gadaniu że będą powtarzać swoje kocopoły jak mantrę bo ich to nie dotyczy, albo serio działa te słynne just x bro bo mają z czego startować. Nikt nie chce przyznać otwarcie że wyżsi i atrakcyjniejsi mężczyźni zarabiają lepiej, mają większe szanse na znalezienie
  • Odpowiedz
@Little_Makak Przykro się to czyta co napisałeś. Musisz zmienić towarzystwo, albo otoczenie, w którym przebywasz, bo trafiasz na jakieś wyjątkowo toksyczne i niechętne tobie p0lki które cię traktują jako zbędny dodatek. Jak jest uczucie i miłość odwzajemniona to nie musisz się starać o względy "księżniczki". Widać od razu, że to nie jest zdrowa relacja, tylko budowana na siłę, bo laska ma fajną dupę, więc musi być moja mimo wstrętnego charakteru i
  • Odpowiedz
@Biskupator @Biskupator

@Luke_Skywalker88: O właśnie, cały czas przewija się ten wzrost, wzrost to wzrost tamto, ryj to, ryj tamto. Większość tych "przegrywów" nie "przegrało na genetycznej loterii", tylko jest zaniedbana.

Masz nadwagę? Da się zrzucić.

Słuchaj dalej pitolenia toksycznych lasek, że "175-180 wzrostu to minimum" jakby to one były wyrocznią i
  • Odpowiedz
@WykopGwalciWolnoscSlowa typie, to nie są mężczyźni po pierwsze, a po drugie oni się urządzili w swojej dupie i bardzo jest im tam wygodnie, kiedy bezkarnie mogą wyzywać innych od normików, p0lek i czego jeszcze te s---------y nie wymyśliły. To są ludzie bez charakteru i poczucia własnej wartości, którzy przez to, że byli gnębieni całe zycie, dziś marzą o tym, żeby gnębić innych. Zero litości dla przegrywów.
  • Odpowiedz
kiedy bezkarnie mogą wyzywać innych od normików, p0lek i czego jeszcze te s---------y nie wymyśliły

@cichooo: znalazł sie wielki samiec alfa z charakterem, który własnie robi dokładnie to samo xDDDD hipokryzja normictwa nie zna granic.
  • Odpowiedz
@czescmampytanie nie uważam się za samca alfa, beta, czy cokolwiek innego, bo nie gram w wasze z-----e gierki. Wy istniejecie jedynie w swoich pustych, zniewieściałych łbach. Żyj sobie dalej w swoim wykreowanym przez podobnych tobie swiecie, nazywaj się przegrywem i wąchaj swoje pierdy
  • Odpowiedz
@cichooo: oj, ale się wielki agresywny maczo zagotował fiu fiu xD "widzę, ze jest ci wygodnie bezkarnie wyzywać innych od przegrywów, debili, s--------n czy co tam jeszcze twoja normicka głowa nie wymyśliła". dobrze ze jesteś tylko nic nie znaczącym kierowcą zawodowym który szcza do butelek po kubusiu i musi ten fakt odreagować na wykopie xD
  • Odpowiedz