Wpis z mikrobloga

@zulugulubenc2: w dietetyka który ułoży maksymalnie zdrową dietę, suplementy, badania aby ustalić czy masz niedobory żywieniowe, siłownia być może trener personalny, lepszej jakości ubrania z modnych marek pewne znaczki podnoszą Twój prestiż w oczach innych, lepszy fryzjer, odżywki do włosów i inne kosmetyki dla poprawy cery

Dużo z ww można zrobić po taniości, ale trzeba się wtedy mocno w to zaangażować samodzielnie
  • Odpowiedz
a jako facet np. miałem tak z kobietami, że ich atrakcyjność zmieniała się w czasie jak je poznawałem, w zależności od tego jakie są i wiem, że kobiety mają podobnie, bo gadałem na te tematy z nimi.

@WykopGwalciWolnoscSlowa: o mam tak samo. Im dłużej się spotkałem z jedną tym mniej mi się podobała
  • Odpowiedz
Dziwnym trafem tacy piłkarze czy artyści (nawet ci mocno niewyględni) nie spotykają się z szarymi myszkami które byłyby wpatrzone w nich jak w obrazki tylko biorą sobie modelki.

@De_Fault: to czemu Robek ma Anię, która nie jest atrakcyjna i tańczy baciate z hiszpanami?

Szczerze mówiąc mało mnie obchodzi co wybierają piłkarze, dla mnie są mało męscy i nie są wyznacznikiem niczego
  • Odpowiedz
@WykopGwalciWolnoscSlowa: jak się jest wiecznie odrzucanym, ghostowanym to w człowieku coś pęka tylko jednemu pęknie żyłka i pójdzie sie powiesi a drugi pójdzie na dziwki. Ulży sobie bez pajacowania bez słuchania p---------a i skakania wokół osoby. Niestety tego nie zmienisz i nie odbieraj garstki chwilowego szczęścia innym
  • Odpowiedz