Aktywne Wpisy

Piotrek7231 +397

Veillo +17
Co sądzicie o tym facecie z 4chana, który twierdził, że ma raka żołądka i przeprowadzono z nim długie AMA W 2023R?
Twierdził, że statek budowlany od co najmniej 4000r p.n.e znajduje się na dnie trójkąta bermudzkiego, do którego regularnie wlatują i wylatują drony typu tic tac i inne. Twierdzi, że znanych jest 16 odmian statków, każdy przeznaczony do czegoś innego, a same statki napędzane pierwiastkiem 115 i niewielką siłą grawitacyjną.
Zgadza się
Twierdził, że statek budowlany od co najmniej 4000r p.n.e znajduje się na dnie trójkąta bermudzkiego, do którego regularnie wlatują i wylatują drony typu tic tac i inne. Twierdzi, że znanych jest 16 odmian statków, każdy przeznaczony do czegoś innego, a same statki napędzane pierwiastkiem 115 i niewielką siłą grawitacyjną.
Zgadza się

Lepiej uprawiać s--s z mniej wizualnie atrakcyjną kobietą której się podobasz, niż z bardziej, której się nie podobasz i traktuje cię jako portfel.
Z resztą atrakcyjność nie leży tylko w wyglądzie, ale w tym jakim mężczyznami jesteście, wygląd to jedynie część składowa atrakcyjności.
Ja jako facet np. miałem tak z kobietami, że ich atrakcyjność zmieniała się w czasie jak je poznawałem, w zależności od tego jakie są i wiem, że kobiety mają podobnie, bo gadałem na te tematy z nimi.
Zamiast chodzić na dziwki lepiej zainwestujcie tą kasę i czas w siebie koliedzy z tagu przegryw, bo jak ktoś jest przegryw to wynika to w 99% z mentalu, większość z was jest więźniami ścian które sami stworzyliście.
#divyzwykopem #s--s #zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski
źródło: image
Pobierz@cybher2: mogą sobie chodzić to ich sprawa, ale jest mi szkoda takich osób. Wolałbym by takie osoby znalazły szacunek do samych siebie i wiodły szczęśliwsze życie.
@cybher2: XDDDDDD
@WykopGwalciWolnoscSlowa: w co mam w takim razie zainwestować te kasę co bym wydał na panny (na które z resztą i tak nie wydaje) i mam trochę wolnej gotówki. W co mam zainwestować w takim razie żeby uprawiać s-x z kobietami którym się podobam? Słucham uwaznie.
@WykopGwalciWolnoscSlowa: wszystko super, tylko szkoda, ze w rzeczywistości ocena czy dany człowiek jest "ruchable" działa w przeciągu 1/5 sekundy, szkoda że z czasem problem dead bedroom się tylko pogarsza i szkoda ze popularność
@cybher2: taki że wcale mu nie zależy na jakiejkolwiek pomocy przegrywom. czy ktoś serio myśli ze przegrywy nie słyszały milion razy bezsensownych stwierdzeń typu "wszystko siedzi w twojej głowie" i że jak usłyszą to milion pierwszy raz to coś to zmieni? jedyne co ten post ma na celu to podniesienie sobie samopoczucia i delikatny bragging.
O to to, taka udawana empatia. Op
@zulugulubenc2: W diete dentyste siłownie i psychologa
@WykopGwalciWolnoscSlowa: ale właśnie leży głównie w wyglądzie. On jest podstawą pociągu seksualnego, natomiast kiedy relacja zacznie się rozwijać, to dodatkowymi składowymi mogą stać się jeszcze inne elementy, ale będą one zawsze wtórne. To działa w ten sposób, niezależnie od tego, jakie bajki próbujesz wcisnąć w swoim wpisie. Najpierw impulsy w mózgu, potem interpretacja. Jeśli nie zaskoczy od razu nie będzie dalszej historii
@czescmampytanie: ale co innego możemy zrobić niż powtarzać prawde i licząc że przebijemy się w koncu do ich swiadomości? mamy każdego z nich wyłapać i siłą doprowadzić na terapie?
@jozef-dzierzynski: xd skoro wszystko wynika z mentalu, a ty masz problem ze przegrywy cię nie chcą słuchać, to może popraw mental i na pewno się uda co nie? xD w końcu 99% zależy od mentalu i taka jest prawda?
top 3 najbardziej debilne