Wpis z mikrobloga

Właśnie to jest najlepsze w seksie, gdy się podobasz partnerce, dlatego nie kumam chodzenia na dziwki, nie dość, że płacisz to panna traktuje cię jako klienta, a nie kochanka, już abstrahując od tego, że nawet jak są zdjęcia to nie wiadomo, czy panna będzie faktycznie tak wyglądać, no chyba, że w ogłoszeniach są filmiki.

Lepiej uprawiać s--s z mniej wizualnie atrakcyjną kobietą której się podobasz, niż z bardziej, której się nie podobasz i traktuje cię jako portfel.

Z resztą atrakcyjność nie leży tylko w wyglądzie, ale w tym jakim mężczyznami jesteście, wygląd to jedynie część składowa atrakcyjności.

Ja jako facet np. miałem tak z kobietami, że ich atrakcyjność zmieniała się w czasie jak je poznawałem, w zależności od tego jakie są i wiem, że kobiety mają podobnie, bo gadałem na te tematy z nimi.

Zamiast chodzić na dziwki lepiej zainwestujcie tą kasę i czas w siebie koliedzy z tagu przegryw, bo jak ktoś jest przegryw to wynika to w 99% z mentalu, większość z was jest więźniami ścian które sami stworzyliście.

#divyzwykopem #s--s #zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski
WykopGwalciWolnoscSlowa - Właśnie to jest najlepsze w seksie, gdy się podobasz partne...

źródło: image

Pobierz
  • 114
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WykopGwalciWolnoscSlowa: ale dlaczego ci tak zależy, żeby te przegrywy robili ci konkurencję na rynku matrymonialnym. Jaki masz interes w tym, żeby ich namawiać na to, żeby nie chodzili na divy? Czy wynika to z dobroci serca, czy jednak nie podoba ci się, że inni lubią chodzić na divy?
  • Odpowiedz
Zamiast chodzić na dziwki lepiej zainwestujcie tą kasę i czas w siebie koliedzy

@WykopGwalciWolnoscSlowa: w co mam w takim razie zainwestować te kasę co bym wydał na panny (na które z resztą i tak nie wydaje) i mam trochę wolnej gotówki. W co mam zainwestować w takim razie żeby uprawiać s-x z kobietami którym się podobam? Słucham uwaznie.
  • Odpowiedz
Ja jako facet np. miałem tak z kobietami, że ich atrakcyjność zmieniała się w czasie jak je poznawałem, w zależności od tego jakie są i wiem, że kobiety mają podobnie, bo gadałem na te tematy z nimi.

@WykopGwalciWolnoscSlowa: wszystko super, tylko szkoda, ze w rzeczywistości ocena czy dany człowiek jest "ruchable" działa w przeciągu 1/5 sekundy, szkoda że z czasem problem dead bedroom się tylko pogarsza i szkoda ze popularność
  • Odpowiedz
ale dlaczego ci tak zależy, żeby te przegrywy robili ci konkurencję na rynku matrymonialnym.

@cybher2: taki że wcale mu nie zależy na jakiejkolwiek pomocy przegrywom. czy ktoś serio myśli ze przegrywy nie słyszały milion razy bezsensownych stwierdzeń typu "wszystko siedzi w twojej głowie" i że jak usłyszą to milion pierwszy raz to coś to zmieni? jedyne co ten post ma na celu to podniesienie sobie samopoczucia i delikatny bragging.
  • Odpowiedz
  • 58
@czescmampytanie

ale dlaczego ci tak zależy, żeby te przegrywy robili taki że wcale mu nie zależy na jakiejkolwiek pomocy przegrywom. czy ktoś serio myśli ze przegrywy nie słyszały milion razy bezsensownych stwierdzeń typu "wszystko siedzi w twojej głowie" i że jak usłyszą to milion pierwszy raz to coś to zmieni? jedyne co ten post ma na celu to podniesienie sobie samopoczucia i delikatny bragging.

O to to, taka udawana empatia. Op
  • Odpowiedz
Z resztą atrakcyjność nie leży tylko w wyglądzie

@WykopGwalciWolnoscSlowa: ale właśnie leży głównie w wyglądzie. On jest podstawą pociągu seksualnego, natomiast kiedy relacja zacznie się rozwijać, to dodatkowymi składowymi mogą stać się jeszcze inne elementy, ale będą one zawsze wtórne. To działa w ten sposób, niezależnie od tego, jakie bajki próbujesz wcisnąć w swoim wpisie. Najpierw impulsy w mózgu, potem interpretacja. Jeśli nie zaskoczy od razu nie będzie dalszej historii
  • Odpowiedz
czy ktoś serio myśli ze przegrywy nie słyszały milion razy bezsensownych stwierdzeń typu "wszystko siedzi w twojej głowie" i że jak usłyszą to milion pierwszy raz to coś to zmieni?

@czescmampytanie: ale co innego możemy zrobić niż powtarzać prawde i licząc że przebijemy się w koncu do ich swiadomości? mamy każdego z nich wyłapać i siłą doprowadzić na terapie?

jedyne co ten post ma na celu to podniesienie sobie samopoczucia
  • Odpowiedz
powtarzać prawde

@jozef-dzierzynski: xd skoro wszystko wynika z mentalu, a ty masz problem ze przegrywy cię nie chcą słuchać, to może popraw mental i na pewno się uda co nie? xD w końcu 99% zależy od mentalu i taka jest prawda?

jeżeli ktoś mówi że na zewnątrz pada, a ja odpisze że byłem dziś na spacerze i była ładna pogoda to tak naprawde robie jakiś bragging?

top 3 najbardziej debilne
  • Odpowiedz