Wpis z mikrobloga

• 0
@normik00: dokładnie tak. Ale pracuje na najmniejszej mocy w sensie przełącznik na przedostatni poziom. To nie wiem ile to watów daj. Mimo wszystko jest taki ogień że ja ją jebe, nawet na tej najmniejszej mocy. Klarowność tego jest nie z tej ziemi. Zakupiłem też zestaw share 58, żeby to jakoś nagrać np i zobaczymy jak mi to pojdzie
  • Odpowiedz
  • 0
@magda_em: jak się zapytałem sasiada czy mógłby kapcie zakładać bo słyszę jak tupie od 6 rano.. to oj stwierdził że mu moje tupanie nie przeszkadza. Powiedziałem że mu nie przeszkadza bo go nie słyszy bo chodzę w kapciach.l p o domu. No też mnie ciekawi czy mu będzie teraz przeszkadzać;) a tak na serio to wzmacniacza nie planuje w domu mocno odkręcać bo to zwyczajnie ciężko grac z takim hałasem;)
  • Odpowiedz
@oink_oink: kiedyś engl na tylnym panelu pisał że attenuator współpracuje tylko z kolumanmi 8ohm, tak z rok-dwa temu przestał i widzę że też gniazda na jedną kolumnę są oznaczane jako 8-16ohm, dlatego szukam potwierdzenia czy tłumik działa również z kolumnami 16ohm
  • Odpowiedz
@oink_oink dziękuję bardzo, od roku już śmiga jak marzenie. Głównie łojony na Epi Explorer 1984 oraz Gibson Les Paul:) jakie głośniki masz założone w tej paczce?
  • Odpowiedz