Wpis z mikrobloga

@capol2: Tak jak pisał, któryś przedmówca zaparkować przodem tak, żeby nie mógł wejść. Jak się sytuacja powtórzy to możesz zadzwonić na straż miejską bo widzę tam plamę oleju, a z tego co kojarzę to takie auta odholują bo to jest zanieczyszczanie środowiska.
  • Odpowiedz
@capol2: zero zdziwienia, właśnie tego idzie się spodziewać bo ludziach takich aut, poza parkowaniem jeździ lewym i daje długimi bo to jego pas
  • Odpowiedz
co mogę w tej sytuacji zrobić?

@capol2: Kwestie sąsiedzkie zostawiam Tobie, bo tak generalnie to sąsiada z miejsca obok to się chyba zazwyczaj zna i takie tematy załatwia "paszczowo".

Ale w kwestii technicznej, to jeśli nie masz samochodu znacznie szerszego niż ten Mercedes, to spokojnie się tam zmieścisz.
W każdym razie drugi taki Mercedes by się tam po
  • Odpowiedz
@capol2: też mam debila z takim czołgiem na sąsiednim miejscu postojowym. uznałem to za osobisty żart pana Boga. Mogłęm mieć sąsiada z clio, ale dał mi jakąś dziwkę z BMW.
  • Odpowiedz
@capol2: Niestety ale możesz tylko zwrócić uwagę kierowcy. Teren prywatny więc miejsca wyznaczone i ogólnie wyznaczone kostką w innym kolorze nic nie znaczą. To tylko tak umownie :)
  • Odpowiedz
@capol2: nie wiem jaki tam przejazd, ale ja bym normalnie wjechał pod skosem zastawiając go tak aby nie mógł wyjechać. Zostawił numer telefonu, niech się sam zgłosi na opierdoI
  • Odpowiedz