Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +120
O proszę, są zdjęcia jak Wojtek dzielnie walczy ze złymy blachosmrodziarzami. Tylko uroczo przemilczał temat, że kierujący autami po prostu omijali busa rozkraczonego na środku drogi a on z konfiturą blokowali DDR.
NIE ZESRAJCIE SIĘ Z TEKSTAMI TYPU "BLACHOSMRODZIARZE NIECH STOJĄ DO RANA AŻ ODJEDZIE BUS ( ͡º ͜ʖ͡º)
#motoryzacja #polskiedrogi #samochodoza #konfitura
NIE ZESRAJCIE SIĘ Z TEKSTAMI TYPU "BLACHOSMRODZIARZE NIECH STOJĄ DO RANA AŻ ODJEDZIE BUS ( ͡º ͜ʖ͡º)
#motoryzacja #polskiedrogi #samochodoza #konfitura
źródło: 641631012_1230505802546979_8996035210045032797_n
Pobierz
KaraBooska +90
#alkoholizm 1130 dni bez alko. Już czuję, że nie potrzebuje nawet liczyć. Demon pokonany. Ostatnio byłem nawet na imprezie gdzie alko lało się strumieniami i nawet nie ruszyłem. Mało tego, mega fajnie się bawiłem!

Kilka lat temu przesłałam całe krypto z #bitbay na portfel offline, zostawiając jedynie ułamek bitcoina, warty kilkaset złotych.
Obecnie ten ułamek znajduje się na giełdzie #zonda #zondacrypto.
Czy warto i bezpiecznie przejść tam teraz weryfikację, aby móc go przesłać na swój portfel?
#pytanie #bitcoin #btc #kryptowaluty
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91
źródło: kryptowaluty-bitcoiny
PobierzPrzygotuj się na egzamin z blockchaina.
Zastawia jakim cudem ten paproch nadal istnieje. Polecam poczytać jakie ludzie mają z nimi przeboje
w takim razie na jakiej gieldzie najlepiej teraz byc? zeby byla tez mozliwosc posiadania karty?