Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 286
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WielkiNos: Dopóki prawo się nie zmieni to dalej będą takie sytuacje. Wykaz psów niebezpiecznych jasno mówi że amstaffa może kupić byle dureń, bo ta rasa nie jest uznawana za niebezpieczną. Poszkodowani raczej niczego nie wygrają, a pani wlascielka dalej będzie czuła się bezkarna dopóki psy jej samej nie urządzą jak to nazwała parodii.
  • Odpowiedz
  • 189
@markhausen ja się dziwię, że oni sami jeszcze nic z tym nie zrobili. Właścicielka maltańczyka i ta patusiara były sąsiadkami i ta pierwsza podzieliła się prywatnymi wiadomościami. Już nie pierwszy raz się jej "dzidziusie" wymknęły spod kontroli. Na zdjęciu widać jak pies cały czas stoi przy ogrodzeniu i harczy kiedy oni są z dzieci na podwórku.
WielkiNos - @markhausen ja się dziwię, że oni sami jeszcze nic z tym nie zrobili. Wła...

źródło: temp_file7126262124297006260

Pobierz
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Abstrachując od sytuacji głupiej patusiary co nie panuje nad 3 bydlakami... Czy oni na koniec filmu zabrali tego psa do domu, gdzie obok na kanapie stoi mała dziewczynka i wszyscy krzyczą i płaczą? Przecież to będzie trauma dla niej na całe życie...
  • Odpowiedz
  • 216
@WielkiNos: Ja p------e, tym razem żeś mocny materiał wrzuciła.

U mnie w okolicy też sąsiadce psa jakiś podobny s-----l zagryzł. Chłop nie zamknął bramy i na spacerującego psa sąsiadki (na smyczy, wszystko dzialo się bowiem na chodniku) wyskoczył wielki bydlak. Nie dało się pyska mu rozewrzeć, sąsiadka której piesek został zaatakowany dosłownie ze strachu ruszyć się nie mogła.

Podobnie na moją sukę niedawno skoczył jakiś pies, musiałem na smyczy ją
  • Odpowiedz
@Palestyn teoretycznie nie grozi a praktycznie żyjemy w Polsce
Może być jako znęcanie nad zwierzętami. Z drugiej strony masz prawo do obrony swoich dóbr.
Jakby ciebie zaatakowały to łatwiej wybronić.
  • Odpowiedz