Aktywne Wpisy

gobi12 +1001
Pakowanie pakietów z ostatniego w tym roku zbioru chili jak widać na zdjęciu jest w trakcie, więc pomyślałem o jeszcze jednym #rozdajo
W losowaniu można wygrać taki pakiet zawierający około 13-14 różnych odmian chili, każdej odmiany jest po 2-4 sztuki. Dodatkowo w tej turze dokładam także pojedyncze sztuki zielonych Jalapeno różnych odmian.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
W losowaniu można wygrać taki pakiet zawierający około 13-14 różnych odmian chili, każdej odmiany jest po 2-4 sztuki. Dodatkowo w tej turze dokładam także pojedyncze sztuki zielonych Jalapeno różnych odmian.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
źródło: temp_file8808538885031559974
Pobierz
Caracas +171
Pies biegnie w Twoją stronę i jest bez smyczy?
W Niemczech możesz użyć gazu bez konsekwencji.
W Niemieckim prawie pies traktowany jest w niektórych przypadkach jak rzecz.
W Niemczech gaz pieprzowy, który jest wyraźnie oznaczony jako „Tierabwehrspray” (spray do obrony przed zwierzętami), nie jest klasyfikowany jako b--ń w rozumieniu restrykcyjnej niemieckiej ustawy o broni (Waffengesetz).
Taki
W Niemczech możesz użyć gazu bez konsekwencji.
W Niemieckim prawie pies traktowany jest w niektórych przypadkach jak rzecz.
W Niemczech gaz pieprzowy, który jest wyraźnie oznaczony jako „Tierabwehrspray” (spray do obrony przed zwierzętami), nie jest klasyfikowany jako b--ń w rozumieniu restrykcyjnej niemieckiej ustawy o broni (Waffengesetz).
Taki
źródło: temp_file5836160630506770992
Pobierz

źródło: temp_file4652798559875775191
Pobierzźródło: temp_file6483000206695312787
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: temp_file7126262124297006260
Pobierz@dr_papieros: suweren chciał, suweren ma. Prawo już zmieniono, na takie uniemożliwiające eutanazję zwierzęcia bez zgody właściciela.
U mnie w okolicy też sąsiadce psa jakiś podobny s-----l zagryzł. Chłop nie zamknął bramy i na spacerującego psa sąsiadki (na smyczy, wszystko dzialo się bowiem na chodniku) wyskoczył wielki bydlak. Nie dało się pyska mu rozewrzeć, sąsiadka której piesek został zaatakowany dosłownie ze strachu ruszyć się nie mogła.
Podobnie na moją sukę niedawno skoczył jakiś pies, musiałem na smyczy ją
Komentarz usunięty przez autora
Może być jako znęcanie nad zwierzętami. Z drugiej strony masz prawo do obrony swoich dóbr.
Jakby ciebie zaatakowały to łatwiej wybronić.
źródło: 1
Pobierzźródło: 2
Pobierz