Hej mirki, ktoś może polecić jakiś model robota sprzątajacego z funkcja mopowania- fajnie jakby miał jakieś spoko mapowanie/rozpoznawanie pomieszczeń/ewentualnie manualny wybór/, chciałbym go docelowo przenosić między dwoma piętrami. No i dobrze żeby ze schodów nie spadł. Panele, bez dywanów. Na co warto zwarac uwage przy wyborze? Fajnie jakby sie coś ponizej 2,5k znalazlo.
@kAdi to nie ma sensu, mniej roboty szybciej i lepiej zlapac zwyklego mopa od czasu do czasu. To nawet plamy po kawie nie zbierze a musisz pamietac zeby dolac wody, zmoczyc mopa pozniej wyjac przystawke, uprac mopa. Pewnie istanieja jakies roboty ze stacja ktora sama to wszystko zrobi, mop ma oscylacje i do tego pare ale pewnie kosztuja z 10k :p Ja w swoim uzylem tej funkcji z 3 razy i
@Pentylion: no dobra, a jak olejemy funkcje mopowania to znajdzie sie cos godnego uwagi? mam kota, zapomnialem napisac, ale jakos szczegolnie po pietrach duzo nie chodzi.
@kAdi: nie wiem co teraz jest najlepsze, moge tylko poradzic zeby za cene funkcji mopowania wziąć mocniejsze odkurzanie albo stacje dokujaca z samoopróżniaczem, ze zwierzetami taki robot ma 2x wiecej roboty niz normalnie i pewnie musialbyc co sprzatanie go oprózniac
@kAdi pewnie, że bierz z mopowaniem. Tylko takim prawdziwym, w którym mikrofibra się kręci, a nie odkurzacz tylko ją ciągnie. Do tego stacja dokująca ze zbiornikami na czystą i brudną wodę, żeby raz na kilka/kilkanaście dni tym się zajmować. Do tego wypierze i wysuszy pady i masz spokój. Z zaschnięta plamą pewnie, że nie poradzi sobie ale z drugiej strony jak często i ile takich plam będziesz mieć. Roborock qrevo
Startujemy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
Hej mirki, ktoś może polecić jakiś model robota sprzątajacego z funkcja mopowania- fajnie jakby miał jakieś spoko mapowanie/rozpoznawanie pomieszczeń/ewentualnie manualny wybór/, chciałbym go docelowo przenosić między dwoma piętrami. No i dobrze żeby ze schodów nie spadł. Panele, bez dywanów.
Na co warto zwarac uwage przy wyborze?
Fajnie jakby sie coś ponizej 2,5k znalazlo.
mam kota, zapomnialem napisac, ale jakos szczegolnie po pietrach duzo nie chodzi.