Dawiiid Dawiiid 24.10.2024, 11:13:25 0 + Hej Mirki,Czy ktoś z #wroclaw lub okolic może polecić firmę, do budowy domu? Taka, która zajmuje się wszystkim, może poza wykończeniem wnętrz.Na razie się jeszcze nie buduję ale chcę wybadać rynek. #dom #budujzwykopem #budowadomu
Pwado Pwado 24.10.2024, 11:50:55 via Wykop 0 + Taka, która zajmuje się wszystkim@Dawiiid: dobry zart :D w tych czasach jak ktos sie zajmuje wszystkim, to znaczy, ze zna sie na niczym.
pasta_alla_carbonara pasta_alla_carbonara 24.10.2024, 11:58:05 via Wykop 0 + @Dawiiid: takie firmy co zajmuja sie wszystkim i maja tak duze ekipy, to buduja cale osiedla, a nie poejdyncze domy. Lepiej miec male osobne ekipy.
ATAT-2 ATAT-2 24.10.2024, 14:26:34 via Wykop 2 + dobry zart :D w tych czasach jak ktos sie zajmuje wszystkim, to znaczy, ze zna sie na niczym.@Pwado: zazwyczaj te firmy mają podwykonawców którzy znają się na danych etapach i biorą swoją prowizję za ogarnianie ich
Obserwator_z_ramienia_ONR Obserwator_z_ramienia_ONR 24.10.2024, 19:42:14 via Wykop 1 + @Dawiiid: ja znam, wybudował mi właśnie do takiego stanu dom 2-3 lata temu. Konrad Lis KL Kwadrat. Mogę polecić
aikonek aikonek 24.10.2024, 19:48:40 via Wykop 2 + @pasta_alla_carbonara: @Pwado ale głupoty gadacie xd
Pwado Pwado 25.10.2024, 06:19:05 via Wykop 0 + ale głupoty gadacie xd@aikonek: tak tak, ja juz znam takie ekipy xD
Czy ktoś z #wroclaw lub okolic może polecić firmę, do budowy domu? Taka, która zajmuje się wszystkim, może poza wykończeniem wnętrz.
Na razie się jeszcze nie buduję ale chcę wybadać rynek.
#dom #budujzwykopem #budowadomu
@Dawiiid: dobry zart :D w tych czasach jak ktos sie zajmuje wszystkim, to znaczy, ze zna sie na niczym.
@Pwado: zazwyczaj te firmy mają podwykonawców którzy znają się na danych etapach i biorą swoją prowizję za ogarnianie ich
@aikonek: tak tak, ja juz znam takie ekipy xD