Aktywne Wpisy
kupa1231 +235
Ramadamadingdong +36
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz

Niestety, ciągle nie ma opcji wklejenia kodu tak, aby się nie rozwalił, dlatego wrzuciłem na JumpShare.
źródło: ublock-origin-logo-big
Pobierzźródło: image
Pobierz!remove pink fade from youtube playback progress bar
youtube.com##.ytp-cairo-refresh-signature-moments .ytp-play-progress:style(background: #ff0000 !important;)
youtube.com##ytd-thumbnail-overlay-resume-playback-renderer[enable-refresh-signature-moments-web] #progress.ytd-thumbnail-overlay-resume-playback-renderer:style(background: #ff0000
*oraz_, ale akurat w tym kodzie ich nie było :)Rozluźnij majty mirek, dobra robota, dzięki za kod!
Komentarz usunięty przez autora