Aktywne Wpisy

ShockDeals +312
nowszyja +570
Dlaczego w Polsce nie wprowadzi się prawa takiego jak np na Islandii, że aby mieć psa w bloku, to trzeba mieć zgodę wspólnoty? Normalni ludzie mogliby żyć bez odgłosu ujadania za ścianą, bez smrodu kundla na klatce, bez gówna przez blokiem, bez obszczanej elewacji. A psiarze po prostu koncentrowaliby się w innych blokach, gdzie nawzajem cieszyli by się ujadaniem, smrodem i syfem, który tak lubią.
Jesteś za?
#psiarze #psy
Jesteś za?
#psiarze #psy

Znajomy kupił One Plusa jest tam system OxygenOS 14.1 i ma jedną męczącą przypadłość. Kiedy połączy się z urządzeniem BT to automatycznie przełącza wszystkie wyjścia audio na ten BT.
Użytkownik ma aparaty słuchowe które łączą się do telefonu przez BT (ale tylko do różnych ustawień tych aparatów)
I teraz za każdym razem jak się telefon połączy z aparatami słuchowymi to automatycznie próbuje puszczać wszystko na te aparaty. I teraz trzeba wchodzić w ustawienia i przestawiać aby domyślnym wyjściem audio był głośnik.
Głównym problemem jest to, że rozmowy telefoniczne domyślnie lecą przez BT i nic nie słychać.
Patrzyłem w telefonie xiaomi i smasungu to można dla każdego urządzenia BT ustawić żeby rozmowy leciały przez głośnik a np muzyka leci normalnie przez BT. Czyli leci muzyka na głośniku BT ktoś dzwoni, odbieram i rozmowę mam standardowo przez głośnik telefonu.
Da się coś takiego ustawić w tym OnePlusie? Przeglądałem opcje i nic nie znalazłem.
źródło: 1000004805
PobierzNie wiem czy może działać jak słuchawka, bo jak rozumiem oczekujesz takiego efektu.