Wpis z mikrobloga

• 3
@Hahaahahaha: Nie pomaga na pewno fakt wysyłania tych samych memów po 2137 razy, wszyscy wiemy, że barcelona do jaskini/pies z zamkniętym ryjem/hehe barceloniarz. Z drugiej strony Te ancymony o których mówisz dokładnie to samo w drugą stronę. No ogólnej szkoda gadać xD
  • Odpowiedz
@PytongzZSRR: Prawdziwych mężczyzn rozpoznasz po tym, że rozmawiają głównie o Ekstraklasie. Lalusie kibicują jakimś Realom, Barcelonom czy nawet niektórzy masochiści kibicują Manchesterowi, albo co gorsza... Romie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@jmateuszj: jako nutę optymistyczną mogę dodać, że już powoli przestaje mnie ten spam tak bardzo w------ć, z tego wszystkiego obejrzałem nawet jakiś mecz piasta kiedyś. Nie było źle, zrobiłem pranie, obiad a na koniec dnia nie czułem, że ominąłem cokolwiek
  • Odpowiedz
@PytongzZSRR: O, i to jest słuszny kierunek. Skoro zacząłeś od razu od Piasta to jeszcze tylko kilka takich eksperymentów i wkrótce będziesz razem z nami odliczał minuty do startu niedzielnych klasyków typu Radomiak - Śląsk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PytongzZSRR: to jest wogóle niesamowite że tag #mecz szczególnie ludzie z #ekstraklasa są generalnie sympatyczni, mili, są jakieś złośliwości drobne ale to naprawdę jest strefa bez agresji.

Ale jak wjeżdża towarzystwo anty-real pod wezwaniem świętej Barcy, szczególnie pan retard w kominiarce to przestaję śledzić #mecz bo robi się gnój gorszy niż na #polityka
  • Odpowiedz
@PytongzZSRR: wymienisz mi kogoś z tych realowców, którzy tak plują jadem na Barcelonę? Na wykopie siedzę praktycznie tylko na tagach #mecz i #realmadryt, a nie przypominam sobie żeby ktoś "od nas" robił jakiś straszny gnój. Wiadomo że czasem zabawnie jest wbić jakąś szpilkę albo raz na 40 wpisów napisać coś o Yamalu gdy coś z----e (żeby nie było, uważam go za mega piłkarza), no ale
  • Odpowiedz