@nartyska moze byli, ale nie są. Jako jedyni nie obserwują się na insta, a pozatym tam jakaś spina była teraz podczas emisji i Sandra nazwała go osoba która próbuje ja zniszczyć po tym jak on coś tam o niej napisał
@alenajpierwkawa: nie odnotowałam tego… widziałam tam jakąś „spinę” na IG, ale wydawało mi się to bardziej pod narrację do emitowanych na dany moment odcinków; nie mniej obstawiam właśnie, że byli, ale nie wyszło
@nartyska ciężko stwierdzić ale widzę że w tym sezonie produkcja bardzo pilnuje też relacji uczestników po programie,mam wrażenie że nawet pilnują się gdzie nagrywają relacje żeby za dużo nie pokazać. Bywało w poprzednich edycjach że kolor ścian zdradzał że ktoś jest razem. Bardzo było mało sytuacji żeby kogoś poniosło na IG jak Sanderków z komentarzami a później znów nagle neutralnie.
@MatPL1122 może produkcja im kazała, bo w każdym sezonie internetowi detektywi zdradzali kto z kim juz nie jest, albo udaj tak po prostu dla zaskoczenia, dowiemy się za parę dni, niemniej uważam, że byli ale nie wyszło
Co z Państwem Sanderków po programie?