Musiałem to zakleić, bo pierszy zaczął mi puchnąć (po roku lub dwóch codziennego używania), a nie chcę tej obudowy zgubić (gdy się rozszczelnia przycisk do wyświetlania stanu naładowania zaczyna też być luźniejszy), wiec wzmocniłem taśmą płócienną. Dlatego archiwizuje. 97 zł za sztukę w holenderskim Action w Polsce, dziś wydaje mi sie, że są 10 zł taniej, ale śledzę już, no bo mam. Przestanie działać, kupuje ten sam.
@Poludnik20: żyjąc wg czyichś a nie własnych zasad, to nie mógłbym sobie w takim małym mieście uszyć tej pochewki z podkładki stołowej z filcu z KiKa lub z Auchan (zakupionego podczas tej pamiętnej podróży do skansenu - Piotrkowa Tryb.). Nie mógłbym sobie uszyć ponieważ w małych miastach jest takiego jak ostentacyjną niszczenie dóbr. Takie zwyczaje to już nawet nie że przegryw, tylko jak się będziesz „stawial” i szył pochewki, to
@Poludnik20: ten zielony filc jest z Auchan. Z KiKa z w miarę stałej sprzedaży, jest szary filc.
W Auchan nawet wygrzebany, jeden czymś był przybrudzony, to była zwałka świątecznych rzeczy, bożonarodzeniowych a ja tam bylem jakoś chyba w marcu. Hahahaha. No, tak było. Jeszcze pamiętam że drugi raz tam wróciłem, bo tak zmacalem ten filc po drodze, taki gęsty, gruby, super będzie nimi zacząłem marzyć by mieć go więcej. Ale
@Poludnik20: w Pepco wczoraj widziałem power bank też 20,000 pojemności za 80 zł, tylko bez wyświetlacza. Natomiast w KiKu jest nadal filc na pochewki. 7 zł za arkusz. Wielosci takiej podkłądki pod talerz i sztućće na stół. Szary. Jest cieńszy od tego zielonego z Piotrkowa z Auchan, ale zawsze coś.
@Poludnik20: W Action nie widziałem już tych power banków które mam :( Potem jakos z pół roku od kiedy kupiłem zmieniłą się marka, ale to było to samo, a teraz zą o połowe mniejsze. Ładniesze ale o połowę mniejszą pojemnością.
@Poludnik20: Filc z KiKa. Obsługa twierdzi, że są.tylko okrągłe (czyli mniejsze), trzeba puścić to mimo uszu, przy okrągłych zwykle.sa skitrane.tez.te. One są większe, więcej da się wykroić pochówek, etui.
@Poludnik20: już któryś raz, nie drugi, nie trzeci a któryś już raz mówi, że są tylko okrągłe poczmnznajduje całą ryzę prostokątnych. Śledztwa sklepowe.
#powerbank #bateria #telefon #smartfon #technologia #uslugisocjalne
źródło: IMG_20241021_124022
Pobierzźródło: IMG_20241022_101310
Pobierzźródło: IMG_20241022_101917
PobierzW Auchan nawet wygrzebany, jeden czymś był przybrudzony, to była zwałka świątecznych rzeczy, bożonarodzeniowych a ja tam bylem jakoś chyba w marcu. Hahahaha. No, tak było. Jeszcze pamiętam że drugi raz tam wróciłem, bo tak zmacalem ten filc po drodze, taki gęsty, gruby, super będzie nimi zacząłem marzyć by mieć go więcej. Ale
Natomiast w KiKu jest nadal filc na pochewki. 7 zł za arkusz. Wielosci takiej podkłądki pod talerz i sztućće na stół. Szary. Jest cieńszy od tego zielonego z Piotrkowa z Auchan, ale zawsze coś.
Obsługa twierdzi, że są.tylko okrągłe (czyli mniejsze), trzeba puścić to mimo uszu, przy okrągłych zwykle.sa skitrane.tez.te. One są większe, więcej da się wykroić pochówek, etui.
źródło: IMG_20241022_200414
Pobierz