Aktywne Wpisy

pogop +3
Jak bardzo zlym pomysłem jest zakup kontenera mieszkalnego z Chin? XD
Potrzebuję na szybkości gotowego domku letniskowego. Podobne oferty są też w Polsce, ale około 4x drożej. Pytanie tylko, czy taka transakcja z chińczykami nie jest ciut zbyt ryzykowna?
#pytanie #chiny #aliexpress #alibaba #budownictwo #dom #pieniadze
Potrzebuję na szybkości gotowego domku letniskowego. Podobne oferty są też w Polsce, ale około 4x drożej. Pytanie tylko, czy taka transakcja z chińczykami nie jest ciut zbyt ryzykowna?
#pytanie #chiny #aliexpress #alibaba #budownictwo #dom #pieniadze
źródło: Screenshot_20260326_233557_Alibabacom
Pobierz
alljanuszx +47

#powerbank #bateria #telefon #smartfon #technologia #uslugisocjalne
źródło: IMG_20241021_124022
Pobierzźródło: IMG_20241022_101310
Pobierzźródło: IMG_20241022_101917
PobierzW Auchan nawet wygrzebany, jeden czymś był przybrudzony, to była zwałka świątecznych rzeczy, bożonarodzeniowych a ja tam bylem jakoś chyba w marcu. Hahahaha. No, tak było. Jeszcze pamiętam że drugi raz tam wróciłem, bo tak zmacalem ten filc po drodze, taki gęsty, gruby, super będzie nimi zacząłem marzyć by mieć go więcej. Ale
Natomiast w KiKu jest nadal filc na pochewki. 7 zł za arkusz. Wielosci takiej podkłądki pod talerz i sztućće na stół. Szary. Jest cieńszy od tego zielonego z Piotrkowa z Auchan, ale zawsze coś.
Obsługa twierdzi, że są.tylko okrągłe (czyli mniejsze), trzeba puścić to mimo uszu, przy okrągłych zwykle.sa skitrane.tez.te. One są większe, więcej da się wykroić pochówek, etui.
źródło: IMG_20241022_200414
Pobierz