Wpis z mikrobloga

@Kazetka2024: Odpowiadając serio. Myślę, że są trzy opcje:
1. Wojtek nie jest do końca szczery i ma/miał kogoś w momencie brania udziału w programie
2. Najzwyczajniej Maja nie jest w jego typie, a serce nie sługa. Może przeszkadza mu różnica wzrostu, a może typ urody. A może odstrasza go, że Maja robi aplikację adwokacką, a on jest "tylko" trenerem personalnym, jakich wielu. Czyli kimś tak naprawdę bez konkretnego zawodu.
3.
  • Odpowiedz
@Kazetka2024 Bo Wojciech przyszedł po kasę. I choćby weszła sama el dupsi to też by się pewnie nie zainteresował. Maja na początku jakby go parzyła, teraz niby troche ją obejmie, bo wie, że ona jest na tyle ułożona, że dalej sama nie pojdzie i nie będzie go gwałcić. Dam se uciac paznokcia, ze ktos na niego czeka w realu
  • Odpowiedz
@Kazetka2024: Trudno powiedzieć. Andrzejek mówił coś o różnicach światopoglądowych, podejściu do religii itd. Ale ja myślę, że nie spodobali się sobie, bo są do siebie pod pewnymi względami za bardzo podobni. I jedno i drugie potrzebuje kogoś, kto ich rozrusza, a w programie oboje bardzo trzymali ramę.
Myślę, że Andrzej ma też trochę za małe obycie w relacjach damsko-męskich i nie umie zostawić tego specyficznego tonu wypowiedzi i dać kobiecie
  • Odpowiedz