Wpis z mikrobloga

#hotelparadise

Nawet lajków nie ma naturalnych - na skrinie oznaczone profile lajk za lajk na Instagramie 😅 3 konta więc idzie ok 2k lajków zyskać - reklamodawcy byliby zachwyceni 😅

I jeszcze tak subtelnie ukryte na drugim foto w rogu zdjęcia coby się w oczy nie rzucało 😀
Bulma89 - #hotelparadise

Nawet lajków nie ma naturalnych - na skrinie oznaczone prof...

źródło: temp_file7308681236480698201

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bulma89: po co wymyślasz że to jakaś wymiana kliknięć? masz stronki poświęcone filtrom na IG, gdzie jak skorzystasz z jakiegoś to oznaczasz - może to pomóc w budowaniu zasięgów, ale nie ma nic wspólnego z kliknięciami - to podstawy na IG, a piszesz takie głupoty że głowa mała
  • Odpowiedz
via Android
  • 4
@sraka-na-parapecie nie znasz się a wypowiadasz :) przecież tam się masowo lajkuje jak ktoś to oznacza. I to klasyczny lajk za lajk tylko pod płaszczykiem profilu. Dlaczego miałabym wymyślać skoro to 100% prawda? 😀
  • Odpowiedz
@Bulma89: zejdź na ziemie - uważasz że ktoś kto posiada tysiące followersów i tysiące polubien będzie specjalnie kogoś oznaczał załóżmy 3 różne profile fotograficzne żeby w zamian otrzymać 3 lajki???? Po pierwsze te ilości nie mają znaczenia, po drugie lajki nic nie dają, po trzecie nie znasz tych profili i nie wiesz o co chodzi (ja korzystam to wiem). Pojechałaś (zakładam że kobieta bo to oczywiste) po dziewczynie bo jest
  • Odpowiedz
via Android
  • 5
@sraka-na-parapecie oho aleś się uruchomiła 😀 tak się składa, że ja też jestem w grupach tego typu i wiem na czym to polega. Podzieliłam się tylko spostrzeżeniem, że może nie kupuje lajków ale je wymienia - gdzie tu po Niej pojazd? Widać, że strasznie słabo się znasz na Instagramie a atakujesz jakbym co najmniej Ciebie obraziła 😀 lajk za lajk też zwiększa zasięgi i o to w tym chodzi, poza tym
  • Odpowiedz
lajk za lajk też zwiększa zasięgi

@Bulma89: ale nie rozmawiasz z dzieckiem :))) wyraźnie napisałam "uważasz że ktoś kto posiada tysiące followersów i tysiące polubień będzie specjalnie kogoś oznaczał załóżmy 3 różne profile fotograficzne żeby w zamian otrzymać 3 lajki????" - nie kompromituj się, laska kasuje za rolkę z ubraniami 3-4 koła jak dobrze zawieje, a kogoś oznaczała za 3 lajki? To idiotyzm. Może masz na swoim IG 20 znajomych
  • Odpowiedz
via Android
  • 5
Ale przecież z takich stron ma się ponad 2k lajków 😅
Gdybym nie widziała Twoich poprzednich wpisów to po tym ataku na mnie (za prawdę zaznaczmy) pomyślałabym, że jesteś Julia :)

I ten ktoś te tysiące polubień ma wlasnie z tych profili 😀
  • Odpowiedz
@Bulma89: kończę rozmowę bo głupoty piszesz - dziwnym zbiegiem okoliczności te profile oznacza za każdym razem gdy korzysta z ich filtrów lub technik... pomyśl bo czuję się zażenowana jeśli w trakcie rozmowy sama do tego nie doszłaś....
  • Odpowiedz
@sraka-na-parapecie profile, które Baseniara oznacza w swoich postach polegają na masowym lajkowaniu. Oznaczasz na swoim zdjęciu ten profil i obserwujący ten profil mają za zadanie polubić Twoie zdjęcie i tak wzajemnje (lajk za lajk).
  • Odpowiedz
@moniiqs: przecież to idiotyzm - profile tematyczne się tym nie zajmują - to profile dla fanów fotografii i na postach Baseniary oznaczenie jest przy zdjęciach na któych zastosowała dany filtr/technikę. Totalnie bez sensu tłumaczenie - lajki nic nie dają pod fotkami :)))))))) mamy 2024 rok, a nie 2014 :))))
  • Odpowiedz