Aktywne Wpisy
blinkarA +17

tpleszczu +95
#chwalesie
Zrobilem sobie kominek w garażu i będę mógł zimą też coś tam grzebać. Mała rzecz a cieszy. Dodatkowy plus taki, że jak baba będzie wkurzać to można gdzieś uciec. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zrobilem sobie kominek w garażu i będę mógł zimą też coś tam grzebać. Mała rzecz a cieszy. Dodatkowy plus taki, że jak baba będzie wkurzać to można gdzieś uciec. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image_picker_E1EE7645-A12A-4A44-A475-C754B79B3D2A-5385-000000C9245B41BC
Pobierz

Nawet lajków nie ma naturalnych - na skrinie oznaczone profile lajk za lajk na Instagramie 😅 3 konta więc idzie ok 2k lajków zyskać - reklamodawcy byliby zachwyceni 😅
I jeszcze tak subtelnie ukryte na drugim foto w rogu zdjęcia coby się w oczy nie rzucało 😀
źródło: temp_file7308681236480698201
Pobierz@rycerznakoniu
W telewizji raczej głębi nie miała okazji pokazać. Tak samo, jak nie zobaczysz, że ktoś tam czyta książkę podczas opalania. Skąd wiesz, że banan?
@Bulma89: ale nie rozmawiasz z dzieckiem :))) wyraźnie napisałam "uważasz że ktoś kto posiada tysiące followersów i tysiące polubień będzie specjalnie kogoś oznaczał załóżmy 3 różne profile fotograficzne żeby w zamian otrzymać 3 lajki????" - nie kompromituj się, laska kasuje za rolkę z ubraniami 3-4 koła jak dobrze zawieje, a kogoś oznaczała za 3 lajki? To idiotyzm. Może masz na swoim IG 20 znajomych
Gdybym nie widziała Twoich poprzednich wpisów to po tym ataku na mnie (za prawdę zaznaczmy) pomyślałabym, że jesteś Julia :)
I ten ktoś te tysiące polubień ma wlasnie z tych profili 😀
Czy tylko ja to widzę?
Komentarz usunięty przez autora