Aktywne Wpisy

WielkiNos +22

GryzeKisiel +11
Chciałbym rozwiać wątpliwości co do tego miejsca i pierwszeństwa.
Auta jadące Podwalem są na drodze z pierwszeństwem. Auta wyjeżdżające z Komuny Paryskiej są na podporządkowanej. Jednakże pasy z Komuny Paryskiej w żaden sposób się nie przecinają i auta jadące z tego kierunku jadą dalej po swoim pasie i jeśli ktoś jadący Podwalem chce skręcić w lewo w Dworcową to musi zmienić pas. Na pasach nie ma żadnych trójkątów, pasów zatrzymania itd.
Wielokrotnie
Auta jadące Podwalem są na drodze z pierwszeństwem. Auta wyjeżdżające z Komuny Paryskiej są na podporządkowanej. Jednakże pasy z Komuny Paryskiej w żaden sposób się nie przecinają i auta jadące z tego kierunku jadą dalej po swoim pasie i jeśli ktoś jadący Podwalem chce skręcić w lewo w Dworcową to musi zmienić pas. Na pasach nie ma żadnych trójkątów, pasów zatrzymania itd.
Wielokrotnie

pytanko dla obeznanych w temacie...
aplikacyjkę zrobiłem (nawet dziś na mirko ją pokazałem), która sprawdza komenty i wpisy dowolnego usera w poszukiwaniu błędów ortograficznych. Fajnie wszystko, ale niestety jest limit 1500 żądań na godzinę.
Spoko, rozumiem. Myślę więc: zrobię logowanie.
Ale ku mojemu zdziwieniu limit jest per cała aplikacja a nie per user :/. Czyli przykładowo 100 userów zarżnie aplikację w 20 sekund...
Nie rozumiem więc jak działa np. Wykoparka... Mieści się w limicie 1500 żądań jak czytamy czyjeś komentarze? No way...
Jest jakaś nadzieja?
Dodam tylko że metody np. /profile/comments/ nie wymagają zalogowania, więc ciężko aby "transfer" nie obciążał całej aplikacji...
Ostatnim pomysłem na jaki wpadłem jest aby trzeba było wpisać do aplikacji swój własny api key oraz sekret aby z niej korzystać. Ale to mi się wydaje imperium stulejarstwa programistycznego... A może jedyna droga?
@sylwke3100: to rozwiązanie jest inwalidą
@kradzionyLogin: Wszyscy chyba oprócz zielonych
Swoje API kierujemy tylko do aktywnych użytkowników serwisu. Jeśli nie możesz zwiekszyć aktywości, a koniecznie potrzebujesz klucza API - skorzystaj z formularza kontaktowego.