Wpis z mikrobloga

#pcmasterrace
Ja p------y, jutro odbieram tego s--------a ze sklepu, a w kompie mam tylko zintegrowaną kartę graficzną w i9 13900k xD
Czekam na GeForce 5090 xD
Jako, że nie mieszkam w Polsce, to udało się go wyrwać na promocji za równowartość 3880zł. :O
1440p, 480hz. Jaram się
janusz_p0lak - #pcmasterrace 
Ja p------y, jutro odbieram tego s--------a ze sklepu, ...

źródło: temp_file6368715726549526425

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@janusz_p0lak: Mam poprzednią wersję tego modelu (z 240 fps) i na bardzo mocnym sprzęcie rzadko dochodzi do maksymalnego klatkarza (na starych grach w sumie bez problemu jeśli są odpowiednio zaimplementowane).
  • Odpowiedz
generacja klatek się rozwija, do tego najnowszy rtx, a i cały czas to nie jest 4k

@janusz_p0lak: Miałem podobną motywację kupując 1440p zamiast 4k. Zresztą też teraz czekam na 5090, zobaczymy jaki będzie stosunek mocy do ceny.
  • Odpowiedz
@janusz_p0lak: 16:9 w 202x latach to tak trochę średnie wrażenia, ale co kto lubi..
480Hz to raczej typowo multikowe giereczki bez wodotrysków, gdzie karta jest w stanie wyrzygać milion klatek bo silnik to source xD
  • Odpowiedz
  • 1
@Pixario Przy tej przekątnej 1440p jest zajebiste i nie lubię grać na maksymalnych ustawieniach grafiki, bo tego i tak się przy graniu nie widzi. Ekran 4k 32' już mam, więc teraz chciałem zaszaleć z klatkami.
Wiem jak wygląda 4k i mnie to nie jara, a 480hz nigdy nie widziałem na oczy. Chcę wypróbować. A ekranów 4k 480hz chyba jeszcze trochę nie będzie :).
Dla mnie ciśnięcie cyberpunka do limitów klatkarzu w
  • Odpowiedz