Aktywne Wpisy
właśnie wysłałem 147 CV, nie byłem jeszcze na rozmowie, stack python, sql, kotlin i 1,5 roku expa XD #programowanie #programista3k #programista15k #it #pracait

Castellano +15
idzie 5 miesiąc związku z dziewczyną i jest idealnie. dogadujemy się na każdej płaszczyźnie bez żadnych spin i konfliktów. fajnie się dobraliśmy charakterami, że oboje jesteśmy współpracujący, nie forsujemy nic na siłę i bez zgody drugiej osoby. tacy bezkonfliktowi, nie chcący urazić drugiej strony i podchodzący z szacunkiem do niej osóbki się dobrały (。◕‿‿◕。)
#zwiazki #chwalesie
#zwiazki #chwalesie

Ja p------y, jutro odbieram tego s--------a ze sklepu, a w kompie mam tylko zintegrowaną kartę graficzną w i9 13900k xD
Czekam na GeForce 5090 xD
Jako, że nie mieszkam w Polsce, to udało się go wyrwać na promocji za równowartość 3880zł. :O
1440p, 480hz. Jaram się
źródło: temp_file6368715726549526425
Pobierz@janusz_p0lak: LOL.
@Ralphs: no jasne, bez oleda ani rusz. Przecież to zwyczajny scam jest.
@uefaman oled 480hz w 1440p
@scriptkitty to zakup przyszłościowy, generacja klatek się rozwija, do tego najnowszy rtx, a i cały czas to nie jest 4k
@Ralphs w ogóle windows na tym chodzi w 480hz podobno dobra faza, przy animacjach interfejsu
@RobinSchudl dlaczego scam ?
@janusz_p0lak: Miałem podobną motywację kupując 1440p zamiast 4k. Zresztą też teraz czekam na 5090, zobaczymy jaki będzie stosunek mocy do ceny.
480Hz to raczej typowo multikowe giereczki bez wodotrysków, gdzie karta jest w stanie wyrzygać milion klatek bo silnik to source xD
@Ralphs: usuń konto.
Wiem jak wygląda 4k i mnie to nie jara, a 480hz nigdy nie widziałem na oczy. Chcę wypróbować. A ekranów 4k 480hz chyba jeszcze trochę nie będzie :).
Dla mnie ciśnięcie cyberpunka do limitów klatkarzu w