Wpis z mikrobloga

#budda
Chłopak w wieku 26lat prowadził grupę przestępczą,miał łeb na karku,żeby robić taki obrót i wiedząc jak,bawił się w najlepsze w życiu jeżdżąc buggati i innymi superfurami,d------e mieszkanie,miliony na kontach i ma swoich wyznawców dzięki którym będzie se żył po wyjściu na wolność.

Tymczasem ja przed 30 nie potrafię zarobić na bmw e46 w kompocie,które mi się podoba i kosztuje 6000.

Ja p------e,czemu jestem takim debilem.
#zalesie
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DepresyjnyAndzej: załóż spółdzielnie socjalną coś związanego z autami. Jak widać pełno sebiksow chętnie by się zleciało do pracy a jedyne wymagania dla nich to właśnie bycie karanym, bezrobocie, menelstwo etc. I jeszcze będziesz ogromne dotacje dostawać za zatrudnianie ich.
Być może właśnie odmieniłem twoje życie.
  • Odpowiedz
@DepresyjnyAndzej: jego wyznawcy po paru miesiącach o nim zapomną, 500 zł będą woleć wydać na naprawę swojego gruza zamiast na wypiskę, on zaś zostanie w celi, zamiast willi będzie cela kilkanaście mkw, zamiast wykwintnych dań jakieś mamałygi, a zamiast masy fanów będzie Mati i Seba którzy razem mają 120 IQ. Niezły downgrade, musisz przyznać
  • Odpowiedz
@DepresyjnyAndzej: On wyjdzie wcześniej niż 3 lata, ale będzie tam musiał wrócić odwalić wyrok do końca xD. Nie dostanie mniej niż 5 lat, jak mu wszystko udowodnią to bardziej ósemka się szykuje. On będąc frajerem będzie 23 godziny w celi z innymi chłopami, jadł z plastikowego talerzyka konserwy. Polecam ci zmienić myślenie i cieszyć się z tego co masz. Ukraść VAT, pobawić się, a potem iść siedzieć może każdy kretyn
  • Odpowiedz
@DepresyjnyAndzej: porownywaniem sie do innych ludzi daleko nie zajedziesz mirek. Kazdy z nas ma inne mozliwosci, punkt startowy. Media spolecznosciowe to najgorszy rak 21 wieku, poniewaz tworza strasznie zaklamany obraz rzeczywistosci. Jedynym wlasciwym punktem odniesienia jestes ty sam. Jesli jestes w lepszym miejscu niz wczoraj, jest dobrze, jesli nie, masz miejsce zeby sie zastanowic.
  • Odpowiedz
@DepresyjnyAndzej: Nie jesteś debilem. Jesteś w podobnej sytuacji jak 80% ludzi w Twoim wieku. Pozycja zawodowa, czy społeczna w dużej mierze jest dziedziczona.
Ja dopiero po 30 rozwinąłem skrzydła.
  • Odpowiedz
@DepresyjnyAndzej bez przesady. Tam ich póki co ośmioro zatrzymali. Samochody, którymi się bujał to już od 2019 były szemrane. Jak rozkręcił fotowoltaike że swoją dziewczyną i bratem, wypinając się na kolegów od autek to umoczyl 2,5mln i dopiero po pierwszej loterii w 2023 to spłacił. Więc Budda to był w większości ryjem, który miał brać wszystko na klatę
  • Odpowiedz