Aktywne Wpisy

MonazoPL +98
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
Jak strollować trolla?
Kiedy dowiedziałem się, że moim Mikołajem w #wykopaka jest @Wrrronika spodziewałem się wszystkiego. A kiedy zaczęła naciskać, żebym odebrał paczkę jak najszybciej, miałem w głowie różne pomysły jak tu jej zrobić na złość. W imię zasad. Okazja napatoczyła się sama, bo paczka trafiła do paczkomatu tymczasowego, więc mogłem opóźnić jej odbiór o parę dni. To było jednak zbyt mało. Podczas rozpakowywania paczki wpadłem na lepszy pomysł i
Kiedy dowiedziałem się, że moim Mikołajem w #wykopaka jest @Wrrronika spodziewałem się wszystkiego. A kiedy zaczęła naciskać, żebym odebrał paczkę jak najszybciej, miałem w głowie różne pomysły jak tu jej zrobić na złość. W imię zasad. Okazja napatoczyła się sama, bo paczka trafiła do paczkomatu tymczasowego, więc mogłem opóźnić jej odbiór o parę dni. To było jednak zbyt mało. Podczas rozpakowywania paczki wpadłem na lepszy pomysł i
źródło: Wrrronika pod siebie czasem sika
Pobierz

Chłopak w wieku 26lat prowadził grupę przestępczą,miał łeb na karku,żeby robić taki obrót i wiedząc jak,bawił się w najlepsze w życiu jeżdżąc buggati i innymi superfurami,d------e mieszkanie,miliony na kontach i ma swoich wyznawców dzięki którym będzie se żył po wyjściu na wolność.
Tymczasem ja przed 30 nie potrafię zarobić na bmw e46 w kompocie,które mi się podoba i kosztuje 6000.
Ja p------e,czemu jestem takim debilem.
#zalesie
Być może właśnie odmieniłem twoje życie.
I pewnie gdzieś zakopane kilka milionów albo kilkanaście,wyjdzie i będzie się z nas śmiał.
Ja dopiero po 30 rozwinąłem skrzydła.
@DepresyjnyAndzej: Ty sobie uzbierasz na gruza w kompocie, a on na 30 dalej będzie pierdział w pasiak