Wpis z mikrobloga

#napierala
Mógłby jakiś znawca wytłumaczyć mi jak dla debila kim jest ten cały Waliszewski, skąd się wziął i jak się skumał z bydlakiem?
Lepszy kleryczek bywa czasem zabawny, Rochowi można współczuć ale ten typ jest nawet nie śmieszny tylko po prostu żałosny i w---------y do tego stopnia ze nie jestem w stanie go słuchać dłużej niż 5 minut
Pterophyllum_scalare - #napierala 
Mógłby jakiś znawca wytłumaczyć mi jak dla debila ...

źródło: nie_śpi

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pterophyllum_scalare: samozwańczy ekspert od wszystkiego, założył kanał "Świat nie śpi", na którym "wyjaśnia" ludziom życie, świat, politykę i geopolitykę. Na swoim X banuje, że ktoś ośmielił się zrobić fact check jego odpałów. Filosemita, gorący zwolennik wypowiedzenia konwencji zakazujących tortur i broni okaleczających, denialista zbrodni wojennych dokonywanych przez dżudżu, wyraźny rys psychopatyczny. Mniejszy Odbytokrator nazwał go raz prawdziwym ekspertem od dżudżu, a zapytany o to, jaką uczelnie skończył ten jego "ekspert",
  • Odpowiedz
@Pterophyllum_scalare: Long story short – randomowy random z typowymi dla jego sortu asporacjami i takimi samymi szansami na zaistnienie. Gość mało perspektywiczny i totalnie nudny w kontekście całego uniwersum. Nic nie wnosi, ale gdyby go zabrakło, to nic by nie ubyło. Niemniej, trzeba uczciwie przyznać, że gdyby na gang Olsena jakimś cudem spłynęła łaska chwilowego ogarnięcia się, to on jest tym, który stoi pierwszy w kolejce, żeby jej dostąpić. Jest
  • Odpowiedz
@Zayatzz: i po to właśnie mamy naukowców takich jak Pan. Do tej pory myślałem, że pan Michał posiada jakieś zalety, ale i z tym poglądem trzeba uważać!
  • Odpowiedz
@aarrttkk: Panie Pułkowniku! U Waliszewskiego prędzej znajdę zalety niż u bydlaka! Co prawda będę musiał sobie dobrze przyświecić – ale to jest ogarnywalne ;]
  • Odpowiedz
@Zayatzz: O IL mowic calkiem rigczowo, swoja droga to jest ciekawe LK jest proizraelski, Piotrula jest umiarkowanie pro IL.. Natomiast Francja MAcrona jawnie porarla HEzbollah, nie przeszkadza to LK uwazac Napierale za Guru. Potem jak jego Guru czyli Macron poparl HEzbollah.
  • Odpowiedz