#diablo4 jako, że jestem już starym Januszem i nie ogarniam wszystkiego, dlatego pytam Was młode wilcy. Czy po odpaleniu dodatku mogę wrócić do zabicia Lilit? Nie ogarnąłem wcześniej tego, a chciałbym wbić platynę na PS5. Ktoś może mi wytłumaczyć jak to zrobić?
@Brylant: możesz ją i 100 razy zaciukać. Nie pamiętam gdzie jest, ale jakoś na środku mapy jako dungeon i ma trochę inny znaczek i chyba nazywa się echo nienawiści. Wygooglaj sobie, znajdziesz bez problemu.
@Brylant: W Nowisku masz podziemia (te zółte) tam rezyduje echo lilith, możesz ja ubijać ile razy chcesz, z tym że to nie jest taki lajtowy boss ze wchodzisz a ona pada (chodź niektórymi buildami tak xd)
@Brylant Jak odblokujesz sobie udrękę (torment) to wyskoczy jako opcjonalne zadanie. Ogólnie wszystko jest dostępne tylko moc jest przeskalowana i teraz np. uber bossy jak duriel są od razu wzmocnione (tormented). Ale przy odpowiednim sprzęcie to już nie jest wyzwaniem.
@Brylant: podejrzewam ze jak wejdziesz na udręke 1, to echo lilith sie pojawi, tak więc cierpliwości. Przed zmianami w skalowaniu poziomów trudności ten dungeon pojawiał sie dopiero na t4, nie wcześniej.
możesz ja ubijać ile razy chcesz, z tym że to nie jest taki lajtowy boss ze wchodzisz a ona pada (chodź niektórymi buildami tak xd)
źródło: Clipboard02
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz