Aktywne Wpisy

malutak9913 +1753
Hej Miraski, chciaΕabym prosiΔ Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakΕadaΕam konto byΕam jeszcze nastolatkΔ
, teraz jestem dorosΕΔ
kobietΔ
, ktΓ³rej posypaΕo siΔ ΕΌycie.
Kilka miesiΔcy temu wykryto u mnie raka twarzy. MiΔΕniakomiΔsak gΕadkokomorkowy wΕΌerajΔ cy siΔ we wszystko czego dotyka. Lekarze we WrocΕawiu podjeli siΔ walki o moje ΕΌycie. PrzeszΕam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, ktΓ³re usuneΕy cztero centymetrowego guza z ΕΌuchwy. Nie oszczedziΕy jednak nic po
Kilka miesiΔcy temu wykryto u mnie raka twarzy. MiΔΕniakomiΔsak gΕadkokomorkowy wΕΌerajΔ cy siΔ we wszystko czego dotyka. Lekarze we WrocΕawiu podjeli siΔ walki o moje ΕΌycie. PrzeszΕam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, ktΓ³re usuneΕy cztero centymetrowego guza z ΕΌuchwy. Nie oszczedziΕy jednak nic po
ΕΊrΓ³dΕo: IMG_3110
Pobierz#slubodpierwszegowejrzenia wspΓ³ΕczujΔ dla laweciarza. ZdradziΕ jak paskudny ma charakter Kaja. Poza kamerami musi pokazywaΔ jej prawdziwy wstrΔtny charakter, pokazuje swoje prawdziwe oblicze. Jedziecie po laweciarzu ale gdybyΕmy sie dowiedzieli jaka jest kaja naprawdΔ to wszystkim by rura zmiΔkΕa

#budda #stonoga
ΕΊrΓ³dΕo: Screenshot_20241015_044249_X
Pobierz