Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wyszedłem z bezdomności bez niczyjej pomocy i mam odłożone pieniądze, a teraz na studiach dziennych mówią między sobą, że jestem Oskarkiem deweloperskim. Nie znają mnie.

Nikogo nie okradłem, tylko tyrałem po 9-10 godzin za granicą, to "ja przecież na to nie zasługuję". Można się srogo pomylić wobec kogoś.

#studbaza #wychodzimyzprzegrywu

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
fascynujący-marzyciel-38: @PanKapibara jaki bait? Jestem sierotą, nie miałem nikogo, a wróciłem na studia po tym jak wyszedłem na prostą i mogę sobie teraz pozwolić na całkowite skupienie na nich. Oskarek deweloperski jest używany w slangu wykopowym. Niektórym to trudno zaakceptować, że da się wyjść z dna.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
  • Odpowiedz
Czyli ludzie myślą,że jesteś bogaty bo ci rodzice dali. No to ich wyprowadź z błędu i powiedz,że nie masz rodziców i ciężko pracowałeś za granicą. Po kłopocie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim w sensie chyba lepiej, że rozmawiają, że Oskarek niż jakbyś słyszał za plecami "ej, Anonim to jakiś dziwny jest, pewnie sierota".
Jeśli Cię to boli to przecież możesz zacząć rozmowę, że przed studiami miałeś przerwę i pracowałeś za granicą itp.
  • Odpowiedz