Wpis z mikrobloga

@bellacavem: Majster od skręcania łóżek (na trytytki), ankietę zrobił. IKS DE X 100

"Jak ktoś się zna na stolarce, to i z naprawą samochodu da sobie radę. Nie ma wielkiej różnicy pomiędzy skręceniem łóżka z Ikei, a mechaniką samochodową - jak ktoś lubi majsterkować to i auto naprawi. Na Twoim miejscu bym nie kleił, bo znów się załamie. Zrób to... no wiesz... tymi takimi trytytkami napraw."

Majster BellaTopex do pewnej
CzikaKiri - @bellacavem: Majster od skręcania łóżek (na trytytki), ankietę zrobił. IK...

źródło: 49d90c50607c7cddb6abdbae6768002375cae1766884585c55e92e1a4c7dc4e0

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@CzikaKiri: Ja też gdzieś to mam na profilu i raczej trytytek tam nie było. Marki Topex nie polecam do profesjonalnych prac. Dla majsterkowiczów może być. Nieistotne. Ważne,że musiałeś coś tam skrobnąć pod tą ankietą. Zabolało Ciebie czy coś w ten deseń? Przykro mnje, ale to nie moja wina,że maryjola zezowata,garbata i sepleni. Ja jej nie stworzyłem , nie do mnje pretensje. Niejeden wykopek siekierą z deski ładniejszą niewiastę by wyciosał.
  • Odpowiedz
@bellacavem: Byli, byli trytytki polecane! Tak żeś jej nadoradzał, tak ją swoimi kocopołami zanudziłeś, że z regularnej tagowiczki czmychnęla stąd w mig i nie było tu jej chyba z 2-3 miesiące. Na trytytki żeś kazał jej łóżko "sklejać"! xD
  • Odpowiedz
  • 0
@CzikaKiri: na trytytki to ja chciałem JĄ do łóżka przypiąć. Napisałem tak i czmychnęła. Trochę szkoda, ale i tak lubię ją. A Ciebie- ledwie toleruję. Z litości z Tobą piszę, bo Ty taki samotny w sieci.
  • Odpowiedz