Wpis z mikrobloga

@Cernold: on grał z karolkiem, też bym nie dał rady na trzeźwo

wiec jak on walił ostro już od wieku 7 lat kiedy grał z karokaliem to nic dziwnego, że to jest już chłop zniszczony alkoholem w wieku 21 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kptDoopa: też jestem ciekaw, bo na FB był swego czastu ostro promwany widać po rodzince pl nie miał gdzie grać i wydaje kasę na reklamę swojej osoby aby ktoś go zatrudnił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 45
@kptDoopa: nie wiem czy o to koledze chodzi no ale ogólnie Kacperek ma bardzo ale to bardzo mocny ból d--y że ludzie go postrzegają wciąż jak dzieciaka i wydał w ciul kasy na promocję swojej osoby w tym filmy które były takie ironiczne, że niby on nie ma dystansu do tego i się w-----a ale wiadomo filmik z humorkiem i to beczka. Liczył że ludzie będą go głaskać po głowie
  • Odpowiedz
@Kinda: @Cernold Ja od zawsze mówię, że "baby face" to jeszcze większy przegryw, niż posiadanie krzywej mordy niskiego wzrostu, czy zakoli. Jak masz 25 lat i wyglądasz na 35 przez brzydki ryj, czy zakola, to masz trudniej u płci przeciwnej, ale ludzie niezainteresowani tobą romantycznie przynajmniej traktują cię jako tako poważnie, jak masz baby face, to kobiety mają cię w dupie, bo nie chcą typa, który wygląda jak ich
  • Odpowiedz