Wpis z mikrobloga

@JonaszSynGrazyny: Nie spinaj sie tak, bo ci stringi pękną.

N----------e mózgowe w gimnajzjum

No ta, każda dziewczyna se robiła takie zdjęcia. To nie tak, że jak za młodu takie rzeczy się o--------a, to za kilkanaście lat będzie się wykładowcą, czy innym prezesem XDD
  • Odpowiedz
@zxc21: ja już wyżej napisałem biorę za pewnik, że ty na etapie jakiś 13 czy 14 lat jedyne co głupiego czy c-------o robiłeś to szarpales się z kolegami o ostatni egzemplarz książki w bibliotece. I tak bo postanowiły sobie dzieci zdjęcie d--y zrobić to znaczy, że w przyszłości zostaną k-----i lub bezdomnymi z krzyżowym uzależnieniem. To jest wykopowy fakt intelektualnej elity jak ty. To jest taki sam fakt jak to,
  • Odpowiedz
@JonaszSynGrazyny: Ze swoimi domysłami, udaj się do psychologa, bo masz ostre stadium schizofrenii. Szczerze, to wolałbym żeby moje dziecko biło się o don kichota w bibliotece, niż zaszło w ciąże w wieku 13 lat. Ale dla ciebie, to przegrywem jest lekarz, a wygrywem seba lat 30, z brajanem zbliżającym się do pełnoletności. Coś ci powiem, bo nie zrozumiałeś za pierwszym razem, osoby które za młodu wykazywały zachowania patologiczne, są bardziej
  • Odpowiedz
@zxc21: nie wiem do czego to napisałeś, kompletnie. Nie wiem skąd twoje wnioski ale pewnie z tego, że niski jesteś i masz głowę za blisko d--y i ci się mózg z gównem miesza. Nie wiesz też czym jest schizofrenia więc nie używaj słów których nie znasz znaczeni. Wyjaśnię ci to najkrócej. No c---a to zdjęcie o niczym nie świadczy, mi c---a nie ma żadnych dowodów, że taka bzdura cokolwiek mówi
  • Odpowiedz
nie wiem do czego to napisałeś, kompletnie. Nie wiem skąd twoje wnioski ale pewnie z tego, że niski jesteś i masz głowę za blisko d--y i ci się mózg z gównem miesza

nie chce mi się czytać po tych 2 zdaniach.
  • Odpowiedz