Aktywne Wpisy

Melkovva_ +37
Poznajcie Edzia, mojego adopciaka który przyjechał do mnie dzisiaj i zajął pustkę po śmierci Zojeczki 🥹
Zupełnie inny charakterek ma 😍
#chomik #smiesznypiesek #zwierzaczki
Zupełnie inny charakterek ma 😍
#chomik #smiesznypiesek #zwierzaczki
źródło: temp_file2630835713526630717
Pobierz

Internety ciągle zioną ogniem w sprawie małżeństwa PO.
8 tysięcy miesięcznie plus 2 odkurzacze i 4 ekspresy do kawy są poważniejszym tematem, niż 2 miliardy zł.
Co to jest raptem 2 miliardy? To tak, jakby małżeństwo z PO przez 23 tysiące lat pobierało czynsz na mieszaknie. Nawet powieści S-F nie ogarniają takich dat.
Tymczasem, Polska (podatnicy) zapłaci 2,2 mld złotych odszkodowania australijskiej firmie GreenX Metals. Kto tego doprowadził? Nasi czempioni na trudne czasy, pod batutą Kaczyńskiego.
Ale pamiętajce 2,2 mld złotych to tylko statystyki. Prawdziwym dramatem są odkurzacze, ekspresy do kawy i zegarek. Brawo Wy.
https://energetyka24.com/gornictwo/wiadomosci/polska-zaplaci-22-mld-zl-za-kopalnie-wegla-ktore-nie-powstaly-australijczycy-gora
#polska #polityka #po #pis #gornictwo #stacnas
2 mld złotych nie jest tak warte uwagi, jak sprawa odkurzaczy i ekspresów do kawy.
Tylko tyle.
nagonka powinna byc, by nikt nie kradl, a jak zostanie zlapany - powinien zostac zbanowany z polityki na zawsze
A media milczą tak o tej pisowskiej sprawie że nawet linka do informacji na ten temat wysłałeś
Przykro mi że daje sie PO rozstawiać jak dzieci ale to powinni przecież oni cisnąć, to moja wina że tego nie robią i są potulni wobec PiS? Niech oni grzeją
do tego dochodzi prostota sprawy, dlaczego przegraliśmy tą sprawę to specjaliście w dziedzinie nie dojdą, a dlaczego ktoś wyłudza zasiłek na mieszkanie to każdy wie od razu.
Zobacz sobie ich materiały, w których mówili jak to politycy pisu okradają państwo,
a dostali się do władzy, kasują łącznie ze 120k jak nie lepiej miesięcznie, a jeszcze muszą ciągnąć podwójny ryczałt na mieszkanie i wrzucać głupie ekspresy czy odkurzacze w koszta biura.
źródło: anakin-and-obi-wan[1]
Pobierzhttps://www.bankier.pl/wiadomosc/Tragiczny-wynik-panstwowych-spolek-w-drugim-kwartale-Zyski-przeszly-w-straty-8822720.html
źródło: obraz
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°)