Aktywne Wpisy
blinkarA +1468
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Variv +177
#usa #polska
Przeraża mnie jak dużo ludzi, w tym w Polsce nie widzi niczego złego w tym, że funkcjonariusz państwowy strzela do klęczącego obywatela. I to jeszcze strzela mu w plecy kiedy ten jest trzymamy i otoczony przez innych agentów.
Mój umysł nie może zrozumieć logiki, która prowadziłaby do stwierdzenia, że to jest poprawne zachowania państwa wobec obywatela.
Przeraża mnie jak dużo ludzi, w tym w Polsce nie widzi niczego złego w tym, że funkcjonariusz państwowy strzela do klęczącego obywatela. I to jeszcze strzela mu w plecy kiedy ten jest trzymamy i otoczony przez innych agentów.
Mój umysł nie może zrozumieć logiki, która prowadziłaby do stwierdzenia, że to jest poprawne zachowania państwa wobec obywatela.

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzhttps://en.m.wikipedia.org/wiki/Swachh_Bharat_Mission
źródło: temp_file3918018656161773752
Pobierz@K_R_S: każdy kto śmieszkował w internecie z hindusów srających na ulicy może czuć się ojcem tego sukcesu
@mark-clinton: ee, bzdura, coś Ci się musiało pomylić. Może chodziło o podłączenie do kanalizacji? W to jestem skłonny uwierzyć, że 13% i szczególnie na wschodzie ma przydomowe szamba albo inne rozwiązania, w tym pewnie jakaś część z tego wylewa ścieki do rzeki, choć przypuszczam że to już
źródło: image_2024-10-10_162301651
Pobierzźródło: 1000009081
Pobierz@mark-clinton: Ok poprawiam się wychodzi że 6,5% to jeszcze nie tak źle
xDDDDD Czyli Szymon P., Ślązakowiec, którzy tworzy swoje bajeczki o wyższości swojego regionu nad wschodem i dla którego jego familok z cegły z 1903 to szczyt techniki, plus jeszcze dziennikarz Wybiórczej, czyli combo.
Pochodzę z regionu jeszcze bardziej na wschód (przy samej granicy z Ukrainą) i zapewniam (i nie piszę dla