Aktywne Wpisy
Duza-fajka +89
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
WezelGordyjski +53
Z dZiewczyna już od 7 lat skladamy się na wynajmowane mieszkanie pół na pół. Obecnie płacimy 2500 miesieczmie i dziewczyna dokłada sie 1250zl. Nie sądziłem, że tyle będziemy razem i chce się jej oświadczyć i nie wiem jak jej powiedzieć,że to moje mieszkanie na własność.
Tymczasem poczta: A kiedy pan dostałeś awizo? A kiedy wysłana paczka? Ja tu nic nie mam. A duża czy mała? A jakiego koloru? Może na magazynie? Daj pan dowód osobisty a ja sobie go wezmę i pójdę z nim c--j wie gdzie. Okej, znalazła się, proszę
@labedziejowski: jest okropny, ale najgorszy to jest Raben. Nic gorszego nie umiem sobie wyobrazić
@macan: kolega widzę nie pamięta czasów gdy Inpost wygrał przetarg na dostarczanie przesyłek sądowych? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I tak, jeżeli listonosz lub kurier Poczty Polskiej, zostawia awizowa i trzeba potem stać w kolejce po odbiór, to kurier Inpostu po prostu zostawia paczki pod blokiem, bez żadnego info. Każdy kto przechodzi, może ją sobie wziąć.
Zaletą Poczty Polskiej jest to, że przesyłka dotrze wszędzie, do każdej dziury. Inposta jeszcze wszędzie nie ma.