Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
W jakiej najnizszej temperaturze siedzieliscie w mieszkaniu? Do konca roku robie sobie taki oboz przygotowawczy jak w rockym. Silka, boks, bieganie, celibat, ciezkie warunki. Zastanawiam sie jak dlugo moge nie ogrzewac mieszkania by mialo to sens. Aktualnie mam 17 stopni i jak sie ubiore w spodnie i bluze to jest luzik. Robil ktos taki eksperyment?
Inb4 po co, chce sie wzmocnic mentalnie i fizycznie. Trzymam tez scisla diete, nie korzystam z social mediow. Moje zycie jest pozbawione sensu, chce poczuc ze zyje.
#niewiemjaktootagowac #rozwojosobisty #mieszkanie #ogrzewanie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zastanawiam sie jak dlugo moge nie ogrzewac mieszkania by mialo to sens. Aktualnie mam 17 stopni

@mirko_anonim: 18 stopni to zalecana temperatura. A co do grzania mieszkania w bloku, sugeruję zapoznać się z przepisami. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim ja w zeszłą zimę normalnie funkcjonowałem do 13°C. Bluza termiczna, spodnie ocieplane i było bez tragedii. Porządna kołdra też termiczna, spałem tak jak normalnie w majtkach i podkoszulce. Prysznic brałem też w niegrzanej wodzie, ale to od lat jestem przyzwyczajony.
Jeśli mieszkasz w bloku to i tak nie dasz rady wychłodzić mieszkania za bardzo. Rocky'ego to z Ciebie nie zrobi, ale doświadczenie jak najbardziej pozytywne. Po prawdzie nie
  • Odpowiedz